Jeśli nie zamykasz oczu w trakcie to nie wiesz ci to dobry lódDla mnie 80% loda to to kto to robi jak wygląda i jaką mamy relacje. Oczywiście da się loda spieprzyć. To co robi językiem również jest ważne ale nie zastąpi wrażenie ,,naocznych"

Jeśli nie zamykasz oczu w trakcie to nie wiesz ci to dobry lódDla mnie 80% loda to to kto to robi jak wygląda i jaką mamy relacje. Oczywiście da się loda spieprzyć. To co robi językiem również jest ważne ale nie zastąpi wrażenie ,,naocznych"
Hej, mogę Ciebie o coś zapytać? Czy ludzie na was krzywo się patrzą, rodzina wie i ma coś przeciwko temu? Jesteś dorosłą kobietą jak również młodą. 26 lat to młody wiek dla kobiety no a Twój partner to już praktycznie emeryt. Wiem że w Polsce na takie związki nie patrzy się przychylnie.Mam 26 lat i ogólnie lubię starszych mężczyzn. Od kilku lat do nawet kilkunastu lat starszych. Aktualny partner ma 60 lat.
Obleśne określenie na nastolatki. Wstydź sie.Z nasteczkami?
Młodsze niż 16 lat też? Wiesz że to jest chore? Na takie coś jest paragraf.No kręcą mnie młodsze, no co zrobić![]()
CześćHej, mogę Ciebie o coś zapytać? Czy ludzie na was krzywo się patrzą, rodzina wie i ma coś przeciwko temu? Jesteś dorosłą kobietą jak również młodą. 26 lat to młody wiek dla kobiety no a Twój partner to już praktycznie emeryt. Wiem że w Polsce na takie związki nie patrzy się przychylnie.
Uuu strasznie tak mówić o młodych pełnoletnich kobietach. Siedź w swej ciasnej piwnicy mizoandryczko i sącz prosecco z kotemObleśne określenie na nastolatki. Wstydź sie.
Jakich młodych kobietach? Tekst byl o nieletnich nastolatkach. Nie wypieraj się bo tu jest wszystko napisane.Ty masz Teksty na poziomie typowego polusa myślącego że każda kobieta potrzebuje do szczęścia faceta. Pewnie ze napije się prosecco, poczilluje. Koty lubię ale nie mam. A ty możesz szczekać bo właśnie dostajesz bloka. Nie dyskutuje z kiblami umysłowi ale ciesz się że ci odpisałamUuu strasznie tak mówić o młodych pełnoletnich kobietach. Siedź w swej ciasnej piwnicy mizoandryczko i sącz prosecco z kotem
Hej ponownie. Jestem płci żeńskiej. Dziękuję Ci za odpowiedź. Nie chciałam Ciebie urazić ani nic w ten deseń. Między Wami jest duża, wręcz BARDZO DUŻA różnica wieku. Byłam ciekawa jak na to reaguje Twoja rodzina i ludzie. Podziwiam że Ci to nie przeszkadza. Cóż, miłość nie wybiera. Wiesz, sporo ludzi w tym kraju potrafi być strasznymi potworami które posiadają masę uprzedzeń. Wiem bo się przejechałam na ludziach i gdy tylko się otwieram ktoś traci moje zaufanie, pokazując swoje prawdziwe oblicze. Ja to czytałam na wielu forach jak są postrzegane takie kobiety. Zawsze nas się obwinia. Przecież pewnie lecimy na kase, mamy daddy issuses, nie chcą nas rówieśnicy itd... można by wymieniać. Facetom mało kto wypomina. Chore, nie? I niesprawiedliwie. Cóż, pozostaje mi Wam życzyć dużo szczęścia i długich lat pięknego życiaCześć
Pewnie, chętnie odpowiem
Jeśli chodzi o rodzinę to moi rodzice na początku byli mocno zaskoczeni ale po rozmowie mojego taty z Nim zmienili podejście. Wiadomo, nadal mój partner był przez nich jeszcze przez jakiś czas na obserwacji. I dopiero po dłuższym czasie całkowicie się do Niego przekonali. Jeśli natomiast chodzi o resztę świata to cóż... dokładnie tak jak napisałeś, ludzie jak widzą nas pierwszy raz gdzieś na ulicy lub jak siedzimy gdzieś w restauracji to na początku postrzegają nas jako córka z tatusiem dopiero jak widzą że się całujemy to dostrzegam nieprzychylny wzrok. Od razu są stereotypy itd.
Jakbyś przeczytała ze zrozumieniem pod czyim postem to napisałem to dowiedziałabyś się że przedmówca wspomniał o kobietach między 18-24 rokiem życia. A moje określenie ,,nasteczki" tyczyło młodych kobiet w przedziale 18-19 lat.Jakich młodych kobietach? Tekst byl o nieletnich nastolatkach. Nie wypieraj się bo tu jest wszystko napisane.Ty masz Teksty na poziomie typowego polusa myślącego że każda kobieta potrzebuje do szczęścia faceta. Pewnie ze napije się prosecco, poczilluje. Koty lubię ale nie mam. A ty możesz szczekać bo właśnie dostajesz bloka. Nie dyskutuje z kiblami umysłowi ale ciesz się że ci odpisałam![]()
Art. 200kk penalizuje współżycie z osobami poniżej piętnastego roku życia, a nie szesnastego.Młodsze niż 16 lat też? Wiesz że to jest chore? Na takie coś jest paragraf.
Aaa to Cię przepraszamHej ponownie. Jestem płci żeńskiej. Dziękuję Ci za odpowiedź. Nie chciałam Ciebie urazić ani nic w ten deseń. Między Wami jest duża, wręcz BARDZO DUŻA różnica wieku. Byłam ciekawa jak na to reaguje Twoja rodzina i ludzie. Podziwiam że Ci to nie przeszkadza. Cóż, miłość nie wybiera. Wiesz, sporo ludzi w tym kraju potrafi być strasznymi potworami które posiadają masę uprzedzeń. Wiem bo się przejechałam na ludziach i gdy tylko się otwieram ktoś traci moje zaufanie, pokazując swoje prawdziwe oblicze. Ja to czytałam na wielu forach jak są postrzegane takie kobiety. Zawsze nas się obwinia. Przecież pewnie lecimy na kase, mamy daddy issuses, nie chcą nas rówieśnicy itd... można by wymieniać. Facetom mało kto wypomina. Chore, nie? I niesprawiedliwie. Cóż, pozostaje mi Wam życzyć dużo szczęścia i długich lat pięknego życiaPozdrawiam Ciebie serdecznie
HejHej ponownie. Jestem płci żeńskiej. Dziękuję Ci za odpowiedź. Nie chciałam Ciebie urazić ani nic w ten deseń. Między Wami jest duża, wręcz BARDZO DUŻA różnica wieku. Byłam ciekawa jak na to reaguje Twoja rodzina i ludzie. Podziwiam że Ci to nie przeszkadza. Cóż, miłość nie wybiera. Wiesz, sporo ludzi w tym kraju potrafi być strasznymi potworami które posiadają masę uprzedzeń. Wiem bo się przejechałam na ludziach i gdy tylko się otwieram ktoś traci moje zaufanie, pokazując swoje prawdziwe oblicze. Ja to czytałam na wielu forach jak są postrzegane takie kobiety. Zawsze nas się obwinia. Przecież pewnie lecimy na kase, mamy daddy issuses, nie chcą nas rówieśnicy itd... można by wymieniać. Facetom mało kto wypomina. Chore, nie? I niesprawiedliwie. Cóż, pozostaje mi Wam życzyć dużo szczęścia i długich lat pięknego życiaPozdrawiam Ciebie serdecznie
No tylko z miłościA co myślicie o kobietach celebrytów co są młodsze np o 40-50 lat? Sądzicie że to z miłości?
No tak... prawo jest wyznacznikiem. Jakby prawo zezwalało na seks z młodszymi też byś się nim kierował? Ach, men...Art. 200kk penalizuje współżycie z osobami poniżej piętnastego roku życia, a nie szesnastego.
Z reguły chodzi o status i forsę. Ja osobiście nie rozumiem hejtu na takie kobiety. Stare dziady lecą na młode ciało i świeżość więc one mają prawo oczekiwać czegoś innego niż miłość. To działa w dwie strony.A co myślicie o kobietach celebrytów co są młodsze np o 40-50 lat? Sądzicie że to z miłości?
Napisałaś, że na takie coś jest paragraf. Odpowiadam - nie ma. Osobiste wycieczki nie zmienią tego, że nie byłaś najostrzejszą kredką w piórniku.No tak... prawo jest wyznacznikiem. Jakby prawo zezwalało na seks z młodszymi też byś się nim kierował? Ach, men...