• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Preejakulat, a ciąża

Mężczyzna

remsey12

Cichy Podglądacz
Cześć, wczoraj z dziewczyną po raz pierwszy uprawialiśmy seks. Przy grze wstępnej wydzieliła mi się jakaś tam ilość preejakulatu, a podczas zakładania gumki na członka najpierw zacząłem zakładać ją na odwrót - ze złej strony. Od razu jak zauważyłem to ją zdjąłem i założyłem tą samą, ale w dobry sposób. Nie pomyślałem wtedy, że w sumie czubek prezerwatywy miał na sobie mój preejakulat i zaczęliśmy stosunek. Nie trwało to długo, ale jednak.

Dopiero w nocy do mnie to doszło i trochę mnie to zestresowało.. Przeszukałem cały internet, jak i forum tutaj, i wyszło, że szansa na zajście w ciąże jest niska w takim przypadku, ale to był mój pierwszy raz i chyba potrzebuje żeby ktoś bezpośrednio do mnie powiedział, czy myślę dobrze, aby stres jakoś ze mnie zszedł..

Kobieta

Guilty Pleasure

Seks Praktykant
Teraz, to już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tylko kupić test ciążowy. I być mądrzejszym na przyszłość.
Każdy może Ci tu napisać, że preejakulat zawiera plemniki i że może dojść do zapłodnienia, choć prawdopodobieństwo jest niewielkie. Tylko co z tego, przecież i tak Cię to nie uspokoi i nie sprawi, że będziesz się mniej stresował.
A zakładanie ubrudzonej wydzieliną gumki na drugą stronę.....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.

Trzymam kciuki, żeby na strachu się skończyło i żebyś wspominał ten ważny, pierwszy raz z przyjemnością i trochę ze śmiechem 😀👍.
Wszystkiego dobrego!

Mężczyzna

DruhBoruch

Seks Praktykant
Cześć, wczoraj z dziewczyną po raz pierwszy uprawialiśmy seks. Przy grze wstępnej wydzieliła mi się jakaś tam ilość preejakulatu, a podczas zakładania gumki na członka najpierw zacząłem zakładać ją na odwrót - ze złej strony. Od razu jak zauważyłem to ją zdjąłem i założyłem tą samą, ale w dobry sposób. Nie pomyślałem wtedy, że w sumie czubek prezerwatywy miał na sobie mój preejakulat i zaczęliśmy stosunek. Nie trwało to długo, ale jednak.

Dopiero w nocy do mnie to doszło i trochę mnie to zestresowało.. Przeszukałem cały internet, jak i forum tutaj, i wyszło, że szansa na zajście w ciąże jest niska w takim przypadku, ale to był mój pierwszy raz i chyba potrzebuje żeby ktoś bezpośrednio do mnie powiedział, czy myślę dobrze, aby stres jakoś ze mnie zszedł..
Ryzyko istnieje. Niewielkie ale zawsze. Dla spokoju, niech panna zaopatrzy się w tabletkę po, jeżeli chcesz mieć spokojną głowę

Mężczyzna

remsey12

Cichy Podglądacz
Dziewczyna nie miała też dni płodnych, co mnie jakoś bardziej napawa optymizmem, ale i tak stres w związku z tym gdzieś we mnie siedzi..

Mężczyzna

jamesoon

Biegły Uwodziciel
Na pewno zajdzie tak jak uczyli w szkole, chyba że was nie uczyli? 🤔 Jak to mówią pierwszy raz nie jest idealny więc może warto rozejrzeć się za wózkiem i łóżeczkiem żeby chociaż na to się przygotować... 😏