Cześć, wczoraj z dziewczyną po raz pierwszy uprawialiśmy seks. Przy grze wstępnej wydzieliła mi się jakaś tam ilość preejakulatu, a podczas zakładania gumki na członka najpierw zacząłem zakładać ją na odwrót - ze złej strony. Od razu jak zauważyłem to ją zdjąłem i założyłem tą samą, ale w dobry sposób. Nie pomyślałem wtedy, że w sumie czubek prezerwatywy miał na sobie mój preejakulat i zaczęliśmy stosunek. Nie trwało to długo, ale jednak.
Dopiero w nocy do mnie to doszło i trochę mnie to zestresowało.. Przeszukałem cały internet, jak i forum tutaj, i wyszło, że szansa na zajście w ciąże jest niska w takim przypadku, ale to był mój pierwszy raz i chyba potrzebuje żeby ktoś bezpośrednio do mnie powiedział, czy myślę dobrze, aby stres jakoś ze mnie zszedł..
Dopiero w nocy do mnie to doszło i trochę mnie to zestresowało.. Przeszukałem cały internet, jak i forum tutaj, i wyszło, że szansa na zajście w ciąże jest niska w takim przypadku, ale to był mój pierwszy raz i chyba potrzebuje żeby ktoś bezpośrednio do mnie powiedział, czy myślę dobrze, aby stres jakoś ze mnie zszedł..