Mi się bardziej nadmiar piwa z grzechem kojarzyNie rozlewajcie piwa...to grzech![]()

Ale fakt, że marnowania też nie lubię

Mi się bardziej nadmiar piwa z grzechem kojarzyNie rozlewajcie piwa...to grzech![]()
I tak przeszliśmy od kobiet-oszustek do piwaMi się bardziej nadmiar piwa z grzechem kojarzy
Ale fakt, że marnowania też nie lubię![]()
Z piwem jak z czekoladą dla kobiet trochę xDI tak przeszliśmy od kobiet-oszustek do piwa![]()
Piwo się kończy,kobieta nieZ piwem jak z czekoladą dla kobiet trochę xD
Piwo, nie pyta - piwo rozumie![]()
Polemizowałbym z tym faktem xDPiwo się kończy,kobieta nie![]()
@maxis chyba właśnie przesadził z piwem bo już się nie udzielaPolemizowałbym z tym faktem xD
Szczególnie, że łatwiej zrobić więcej piwa![]()
Potraktuj to z przymrużeniem okaA co ja się będę się udzielał, ja wiem swoje, wy wiecie swoje i tak zostanie, ja przecież z końmi kopał się nie będę, to jest bezsensu, przecież to każdego sprawa, jak kto i jakie relację czy tam układy z osobami z którymi są ma, jestem tolerancyjny i wyrozumiały, więc mi nic do tego mi to wisi i powiewa.
P.S. Nie przesadziłem z piwem ani z tego rodzaju innego trunkami, nie pijący jestem, jakoś mi nie smakują takie rzeczy![]()
Już tak robię od dłuższego czasu, że to co jest w Internecie to w ogóle się nie pokrywa z rzeczywistością, po prostu w tych sprawach, czyli damsko-męskich w Internecie są sami oszuści/ oszustki a w realu nie istnieją takie relację z czysto z prawdziwej miłości, ale tak czy siak to na jedno wychodzi i jest jeden wspólny mianownik z Internecie i w realu - zawsze jest coś za coś, no nie ma bata, i nic za darmo nie ma.Potraktuj to z przymrużeniem oka![]()
Nic nie poradziszJuż tak robię od dłuższego czasu, że to co jest w Internecie to w ogóle się nie pokrywa z rzeczywistością, po prostu w tych sprawach, czyli damsko-męskich w Internecie są sami oszuści/ oszustki a w realu nie istnieją takie relację z czysto z prawdziwej miłości, ale tak czy siak to na jedno wychodzi i jest jeden wspólny mianownik z Internecie i w realu - zawsze jest coś za coś, no nie ma bata, i nic za darmo nie ma.
Oj wiem, wiem i wcale to śmieszne nie jest.Nic nie poradzisz![]()
Wręcz przykreOj wiem, wiem i wcale to śmieszne nie jest.
Zawsze staram się widzieć jasną stronę księżycaNo nie wiem czy Ci tak naprawdę przykro, bo piszesz to z uśmieszkiem, ale dobra niech Ci tam będzie, najważniejsze aby zawsze znaleźć wyjście z sytuacji, więc to kupuję, bo sam znalazłem takie wyjście z sytuacji i mi z tym bardzo dobrze.
Poważnie? Aż się uśmiałemSerio "pochwalić"... my nie jesteśmy wami i nie potrzebujemy pochwał bo często wiemy, że jesteśmy bezkonkurencyjne![]()
@PaniTrychologZgodzę się, poza jednym...
Skoro kobiety wiedzą, ile są warte, skąd kompleksy, w praktycznie każdej kobiecie?
Z mocną potrzebą dowartościowania przez odpowiedniego mężczyznę?
Po prostu przestałem wierzyć w cokolwiek, czego nie widzę na własne oczy w realu, ani czego nie mogę dotknąć, po tylu klęskach i porażkach z znalezieniem kogoś na stałe, stąd moja obojętność czy nawet pogarda do Internetowych portali, czy forach tego typu i do was poniekąd też o ile prawdziwi jesteście a nie z AI a myślę że tak jest.Zawsze staram się widzieć jasną stronę księżyca![]()
Czyli jesteś z tych, co płacą Paniom lekkiego obyczaju za wygadanie się i przytulaniePo prostu przestałem wierzyć w cokolwiek, czego nie widzę na własne oczy w realu, ani czego nie mogę dotknąć, po tylu klęskach i porażkach z znalezieniem kogoś na stałe, stąd moja obojętność czy nawet pogarda do Internetowych portali, czy forach tego typu i do was poniekąd też o ile prawdziwi jesteście a nie z AI a myślę że tak jest.
Nawet przez to czuję pogardę do niektórych dziewczyn które są samotne w realu, bo to po twarzy widać u nich że są to niemoty, niezdecydowane i nie wiedzą czy żyją, albo oszustwo, a ja lubię konkretne osoby, bo sam taki jestem, więc szczerze, ja uwielbiam tylko jeden rodzaj dziewczyn, albo jak to nazwać Pań, bo one są konkretne, wiem z kim mam do czynienia, istnieją naprawdę w realu i mogą dać facetowi wiele a przede wszystkim pewność siebie, którego jak dotąd mi brakowało w życiu przez takie właśnie "normalne" dziewczyny szukające kogoś na stałe.
Konkret to konkret a nie jakieś milfy, wierszyki o ruchaniu, AI, wielce dywagacje pisane też m.in tu na forum i inne tego typu pierdoły co postęp technologiczny daję w obecnych czasach i się tym oszukiwanie, jak już się oszukiwać to w realu nawet za gotówkę aby tylko poczuć fizycznie dotyk kobiety, jak faceta przytula, pozwala się całować, bo nic nie zastąpi drugiej osoby w realu, nic.
No, żeby tylko za to, ale także za inne rzeczy teżCzyli jesteś z tych, co płacą Paniom lekkiego obyczaju za wygadanie się i przytulanie
Przynajmniej w jakiś sposób napędzasz gospodarkęNo, żeby tylko za to, ale także za inne rzeczy też![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Prawda o kobietach | Seks | 6 | |
S | Ogłoszeniowa prawda | Seks | 82 | |
L | Lepsza szczera prawda czy słodkie kłamstwa? | Seks | 9 | |
![]() |
Czy to prawda, że murzyni mają ogromne członki? | Seks | 164 | |
![]() |
Naga prawda o żarówce „Centennial Light” | Poza tematem | 20 |