@PaniTrycholog Ja Panią naprawdę doceniam...od tego doceniania to już Mnie kolana bolą 

Ja też! Ja też!@PaniTrycholog Ja Panią naprawdę doceniam...od tego doceniania to już Mnie kolana bolą![]()
Zgodzę się, poza jednym...Serio "pochwalić"... my nie jesteśmy wami i nie potrzebujemy pochwał bo często wiemy, że jesteśmy bezkonkurencyjneTo wy mężczyźni potrzebujecie chwalenia i troszkę takiego łechtania waszego ego. Jestem zdania, że to mężczyzn się chwali, a kobiety docenia. To jest ogromna i zasadnicza różnica
pochwała jest pewną formą nagrody natomiast docenienie formą uznania. Mężczyźni z natury lubią być nagradzani bo to ich motywuje do dawania z siebie jeszcze więcej. Wydaje mi się, że ma to głębszy związek z silnie zakorzenioną w waszej męskości chęcią rywalizacji. Kobiety natomiast ewolucyjnie nie są nastrawione na rywalizacje, a na współpracę (taki psikus matki natury żebyśmy mogły przetrwać
). Zazwyczaj wiedzą ile są warte i dlatego potrzebują uznania / docenienia / uwagi i atencji. Emanują swoją aurą " wiem, kim jestem, zobacz mnie" i mądry mężczyzna tak właśnie zrobi czyli doceni.
Dla lepszego zobrazowania pochwała vs. docenienie kobiety:
"Pani Zosiu jest pani bezkonkurencyjną sprzątaczką, tak to u nas w biurze jeszcze nikt nie wypucował podłogi, kurze wyciera pani perfekcyjnie, a w socjalnym blask szklanek powala na kolana " vs. " Pani Zosiu bardzo doceniamy i szanujemy wysiłek jaki wkłada pani w wykonywanie swojej pracy. Bez pani pomocy nasze biuro nie funkcjonowało by tak dobrze. To dzięki pani tak naprawdę wszystko jest na swoim miejscu. Dziękujemy za pani zaangażowanie w swoje obowiązki - powiedział kierownik odkładając brudny kubek po kawie do zmywarki"
I taka waśnie panowie jest różnica, dlatego kobiet, żon, matek swoich dzieci czy kochanek nie chwalimy a doceniamy (!) za to, że są. Im szybciej i częściej wyrażacie owo docenianie tym lepiej dla was. My kobiety czujemy się zauważone i uznane a wy mężczyźni cieszycie się świętym spokojem. I wszyscy są zadowoleni... Można elegancko się zachować ???
Można
Doceniona kobieta odda ci z nawiązką, a wzgardzona jest gorsza od hordy psów.Pewnie, ze mozna. Tym bardziej, że wtedy nie trzeba spełniać zadnych warunków klasyfikacji![]()
Dotychczas faktycznie działało, a z pieskami to jestem za "pan brat"Doceniona kobieta odda ci z nawiązką, a wzgardzona jest gorsza od hordy psów.
Jak zasadzie tej hołdujesz to się rzadziej masturbujesz![]()
Ty jeszcze długo nieJa też! Ja też!Mnie wybierz
(ciacho to nie do Ciebie
podpinam się tylko, a raczej wypycham z kolejki
)
Wiem, właśnie się przekonałem. Odstępuję od dalszych czynności. Wygrałeś...Ty jeszcze długo nie![]()
Z Tobą wygrać to jak przegraćWiem, właśnie się przekonałem. Odstępuję od dalszych czynności. Wygrałeś...
Ale się zbytnio nie ciesz. Nie Twoja zasługa, to selekcja naturalna![]()
Taaa... Każda uważa, że jest warta w uj i ma ego wyjebane w kosmosZazwyczaj wiedzą ile są warte i dlatego potrzebują uznania / docenienia / uwagi i atencji. Emanują swoją aurą " wiem, kim jestem, zobacz mnie" i mądry mężczyzna tak właśnie zrobi czyli doceni.
NieprawdaTaaa... Każda uważa, że jest warta w uj i ma ego wyjebane w kosmosI potem wymagania macie takie, że 99% facetów nie jest ich w stanie spełnić.
Mów za siebieTaaa... Każda uważa, że jest warta w uj i ma ego wyjebane w kosmosI potem wymagania macie takie, że 99% facetów nie jest ich w stanie spełnić.
Dobrze wiedzieć, że należę do tego 1% facetów, którzy nigdy nie mieli problemów ze spełnieniem wymagań kobiety. Ale ja podchodziłem do nich trochę inaczej, niż wypisując w internecie jakie to są niedobre i roszczeniowe.Taaa... Każda uważa, że jest warta w uj i ma ego wyjebane w kosmosI potem wymagania macie takie, że 99% facetów nie jest ich w stanie spełnić.
Wepchłem się, to prawda, ale i tak mnie odsiała, po co było walczyćŁo ludzie... Dyskusja przeszła z żartów, przez 'Pan tu nie stał', przez faktycznie życiowe wstawki Pani Trycholog, do pseudo życiowej wstawki pewnego użytkownika
Ach, te męskie przepychanki![]()
A się przejmujesz, samo życieWepchłem się, to prawda, ale i tak mnie odsiała, po co było walczyćTwoje serduszko nie ukoi żalu...
To nie będzie za zdrowie pańA się przejmujesz, samo życie
Jak serduszko nie pomoże to...
![]()
Pani Trycholog nie czyni wstawek, tylko udziela pozytecznych dla mężczyzn wskazówek, o!Ło ludzie... Dyskusja przeszła z żartów, przez 'Pan tu nie stał', przez faktycznie życiowe wstawki Pani Trycholog, do pseudo życiowej wstawki pewnego użytkownika
Ach, te męskie przepychanki![]()
No tak, piwo to moje paliwo, bebzon rośnie, a potem pytania na forum, czy wielki brzuch podoba się kobietom.A się przejmujesz, samo życie
Jak serduszko nie pomoże to...
![]()
Ano racja z jednej strony, ale piwo, bebzon tworzy dopiero jak jest spożywane w nadmiarzeNo tak, piwo to moje paliwo, bebzon rośnie, a potem pytania na forum, czy wielki brzuch podoba się kobietom.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Prawda o kobietach | Seks | 6 | |
S | Ogłoszeniowa prawda | Seks | 82 | |
L | Lepsza szczera prawda czy słodkie kłamstwa? | Seks | 9 | |
![]() |
Czy to prawda, że murzyni mają ogromne członki? | Seks | 164 | |
![]() |
Naga prawda o żarówce „Centennial Light” | Poza tematem | 20 |