• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Kobieta

Aya

Nowicjusz
Jest różnica czy facet z nami rozmawia i przypadkiem coś z tego wychodzi oraz jak widzimy, ze ktoś łowi kobietę na sile bo chce od niej seksu, a nie jej samej.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Jest różnica czy facet z nami rozmawia i przypadkiem coś z tego wychodzi oraz jak widzimy, ze ktoś łowi kobietę na sile bo chce od niej seksu, a nie jej samej.
I co z tego, rozmawiałem, zachęcałem do zadawania pytań, czy tematów, aby jedna z drugą mogły się wypowiedzieć, aby im wygodniej było z rozmową ze mną, ale jak nie chciały to co mogłem zrobić?

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
O matko, chłopie, serio - jesteś jak sam piszesz przegrywem. OK, Twoja sprawa. Tylko po co próbujesz sączyć swój problem do głów innych?
Szukasz porady? Dostałeś - ogarnij się. Próbujesz innych przekonać, jakie to kobiety są zjebane? Nie przekonasz, bo nie są.
Cytując klasyka "zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych, nie Krzysiu?".
Pasuje jak ulał, kto wie z czego to? 🙃

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
bo wiem więc nie cwaniakuj i nie dowartościowuj się na mojej słabości, bo tylko to umiecie robić, to wam najlepiej wychodzi.
Ale przecież odzywali się inni, w tym ja, którzy tez mieli taki problem, i z tego wyszli. No ale tak, łatwiej się obrazić jak dziecko, zamiast ruszyć tyłek.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Oj nie tylko ja taki tu jestem, są i podobni, którzy mają takie problemy jak moje, żeby chcieli kogoś mieć a nie mogą.
Nie rozumiem jednego - jak musisz mieć w głowie nie tak, że nie możesz kogokolwiek znaleźć lub przekonać do siebie. Znam pary, gdzie ludzie są po prostu brzydcy, niezadbani, a jednak są z kimś w parze. Pamiętaj, że głowa najpierw (wnętrze), nie uroda, portfel czy cokolwiek innego. U Ciebie ewidentnie głowa robi Ci złą robotę, na to forum nie pomoże, jakby mocno nie chciało.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ale przecież odzywali się inni, w tym ja, którzy tez mieli taki problem, i z tego wyszli. No ale tak, łatwiej się obrazić jak dziecko, zamiast ruszyć tyłek.
Ja myślę, że on czeka aż ktoś powie "tak, masz rację, jesteś mega, mam tak samo, reszta świata to płaskoziemcy, potrzymajmy się za ręce".

Kobieta

Aya

Nowicjusz
I co z tego, rozmawiałem, zachęcałem do zadawania pytań, czy tematów, aby jedna z drugą mogły się wypowiedzieć, aby im wygodniej było z rozmową ze mną, ale jak nie chciały to co mogłem zrobić?
Rozmowa musi iść naturalnie. Gdy ktoś prowadził ją tak, ze miałam zadawać mu pytania to się wycofałam. Nic nie wiem o człowieku, a mam mu zadawać pytania. To nie przesłuchanie. Jakby był interesujący po tym co pisze na forum, to bym pytała. Najlepiej zainteresować sobą i swoją osobowością jak chcesz kogoś zwabić.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Nie rozumiem jednego - jak musisz mieć w głowie nie tak, że nie możesz kogokolwiek znaleźć lub przekonać do siebie. Znam pary, gdzie ludzie są po prostu brzydcy, niezadbani, a jednak są z kimś w parze. Pamiętaj, że głowa najpierw (wnętrze), nie uroda, portfel czy cokolwiek innego. U Ciebie ewidentnie głowa robi Ci złą robotę, na to forum nie pomoże, jakby mocno nie chciało.
Panie co z tego, że wnętrze jak żadna mnie nie chce nawet za bardzo spojrzeć i wnętrza mojego nie chcę ujrzeć to co ja mogę i co mam myśleć o kobietach.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Rozmowa musi iść naturalnie. Gdy ktoś prowadził ją tak, ze miałam zadawać mu pytania to się wycofałam. Nic nie wiem o człowieku, a mam mu zadawać pytania. To nie przesłuchanie. Jakby był interesujący po tym co pisze na forum, to bym pytała. Najlepiej zainteresować sobą i swoją osobowością jak chcesz kogoś zwabić.
No dobrze, ale jak konkretnie zacząć np takową rozmowę, przecież nie o pogodzie.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Przeczytaj co napisałem o głowie. Masz z nią spory problem, nie obwiniaj kobiet za to.
O nie ,stary, to że Tobie udało kiedyś wyhaczyć kogoś to nie znaczy, że obecnie by to zadziałało inne czasy są obecnie i tylko nastawione są dziewczyny aby faceta z kasy wydoić na wszelki sposób, wiec nie mów, że kobiety są idealnie, bo to kur... nie prawda i nie okłamuj innych swoją nie wiedzą o obecnych czasach.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
O nie ,stary, to że Tobie udało kiedyś wyhaczyć kogoś to nie znaczy, że obecnie by to zadziałało inne czasy są obecnie i tylko nastawione są dziewczyny aby faceta z kasy wydoić na wszelki sposób, wiec nie mów, że kobiety są idealnie, bo to kur... nie prawda i nie okłamuj innych swoją nie wiedzą o obecnych czasach.
Nie słuchasz, nie czytasz... NIC mi się nie udało. Taka jest kolej rzeczy, ludzie się dobierają w pary, coś działa, chemia, biologia, cokolwiek. ALe tak po prostu się dzieje... Masz pojebane pojęcie o tym jakie są kobiety i nic z tym widzę nie zrobimy.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Nie słuchasz, nie czytasz... NIC mi się nie udało. Taka jest kolej rzeczy, ludzie się dobierają w pary, coś działa, chemia, biologia, cokolwiek. ALe tak po prostu się dzieje... Masz pojebane pojęcie o tym jakie są kobiety i nic z tym widzę nie zrobimy.
No to jak się dobrałem w pary, bo mnie nikt nie chcę , lepiej? Panie naturalnie kolej rzeczy.