Oj nie tylko ja taki tu jestem, są i podobni, którzy mają takie problemy jak moje, żeby chcieli kogoś mieć a nie mogą.No patrzcie, tyle zj.., tylko jeden mądry.
I co z tego, rozmawiałem, zachęcałem do zadawania pytań, czy tematów, aby jedna z drugą mogły się wypowiedzieć, aby im wygodniej było z rozmową ze mną, ale jak nie chciały to co mogłem zrobić?Jest różnica czy facet z nami rozmawia i przypadkiem coś z tego wychodzi oraz jak widzimy, ze ktoś łowi kobietę na sile bo chce od niej seksu, a nie jej samej.
Ale przecież odzywali się inni, w tym ja, którzy tez mieli taki problem, i z tego wyszli. No ale tak, łatwiej się obrazić jak dziecko, zamiast ruszyć tyłek.bo wiem więc nie cwaniakuj i nie dowartościowuj się na mojej słabości, bo tylko to umiecie robić, to wam najlepiej wychodzi.
Nie rozumiem jednego - jak musisz mieć w głowie nie tak, że nie możesz kogokolwiek znaleźć lub przekonać do siebie. Znam pary, gdzie ludzie są po prostu brzydcy, niezadbani, a jednak są z kimś w parze. Pamiętaj, że głowa najpierw (wnętrze), nie uroda, portfel czy cokolwiek innego. U Ciebie ewidentnie głowa robi Ci złą robotę, na to forum nie pomoże, jakby mocno nie chciało.Oj nie tylko ja taki tu jestem, są i podobni, którzy mają takie problemy jak moje, żeby chcieli kogoś mieć a nie mogą.
Jeździłem po wioskach, chodziłem po klubach muzycznych, na speed dates chodziłem, to co? Mało?Ale przecież odzywali się inni, w tym ja, którzy tez mieli taki problem, i z tego wyszli. No ale tak, łatwiej się obrazić jak dziecko, zamiast ruszyć tyłek.
Ja myślę, że on czeka aż ktoś powie "tak, masz rację, jesteś mega, mam tak samo, reszta świata to płaskoziemcy, potrzymajmy się za ręce".Ale przecież odzywali się inni, w tym ja, którzy tez mieli taki problem, i z tego wyszli. No ale tak, łatwiej się obrazić jak dziecko, zamiast ruszyć tyłek.
Rozmowa musi iść naturalnie. Gdy ktoś prowadził ją tak, ze miałam zadawać mu pytania to się wycofałam. Nic nie wiem o człowieku, a mam mu zadawać pytania. To nie przesłuchanie. Jakby był interesujący po tym co pisze na forum, to bym pytała. Najlepiej zainteresować sobą i swoją osobowością jak chcesz kogoś zwabić.I co z tego, rozmawiałem, zachęcałem do zadawania pytań, czy tematów, aby jedna z drugą mogły się wypowiedzieć, aby im wygodniej było z rozmową ze mną, ale jak nie chciały to co mogłem zrobić?
Przeczytaj co napisałem o głowie. Masz z nią spory problem, nie obwiniaj kobiet za to.Jeździłem po wioskach, chodziłem po klubach muzycznych, na speed dates chodziłem, to co? Mało?
Panie co z tego, że wnętrze jak żadna mnie nie chce nawet za bardzo spojrzeć i wnętrza mojego nie chcę ujrzeć to co ja mogę i co mam myśleć o kobietach.Nie rozumiem jednego - jak musisz mieć w głowie nie tak, że nie możesz kogokolwiek znaleźć lub przekonać do siebie. Znam pary, gdzie ludzie są po prostu brzydcy, niezadbani, a jednak są z kimś w parze. Pamiętaj, że głowa najpierw (wnętrze), nie uroda, portfel czy cokolwiek innego. U Ciebie ewidentnie głowa robi Ci złą robotę, na to forum nie pomoże, jakby mocno nie chciało.
No dobrze, ale jak konkretnie zacząć np takową rozmowę, przecież nie o pogodzie.Rozmowa musi iść naturalnie. Gdy ktoś prowadził ją tak, ze miałam zadawać mu pytania to się wycofałam. Nic nie wiem o człowieku, a mam mu zadawać pytania. To nie przesłuchanie. Jakby był interesujący po tym co pisze na forum, to bym pytała. Najlepiej zainteresować sobą i swoją osobowością jak chcesz kogoś zwabić.
Tak. Bo nie zrobiłeś najważniejszego, nie ruszyłeś palcem żeby zmienić coś w sobie.Jeździłem po wioskach, chodziłem po klubach muzycznych, na speed dates chodziłem, to co? Mało?
A DLACZEGO KURWA NIE?No dobrze, ale jak konkretnie zacząć np takową rozmowę, przecież nie o pogodzie.
O nie ,stary, to że Tobie udało kiedyś wyhaczyć kogoś to nie znaczy, że obecnie by to zadziałało inne czasy są obecnie i tylko nastawione są dziewczyny aby faceta z kasy wydoić na wszelki sposób, wiec nie mów, że kobiety są idealnie, bo to kur... nie prawda i nie okłamuj innych swoją nie wiedzą o obecnych czasach.Przeczytaj co napisałem o głowie. Masz z nią spory problem, nie obwiniaj kobiet za to.
Nie słuchasz, nie czytasz... NIC mi się nie udało. Taka jest kolej rzeczy, ludzie się dobierają w pary, coś działa, chemia, biologia, cokolwiek. ALe tak po prostu się dzieje... Masz pojebane pojęcie o tym jakie są kobiety i nic z tym widzę nie zrobimy.O nie ,stary, to że Tobie udało kiedyś wyhaczyć kogoś to nie znaczy, że obecnie by to zadziałało inne czasy są obecnie i tylko nastawione są dziewczyny aby faceta z kasy wydoić na wszelki sposób, wiec nie mów, że kobiety są idealnie, bo to kur... nie prawda i nie okłamuj innych swoją nie wiedzą o obecnych czasach.
Nie prawda, otworzyłem się bardziej na ludzi, dojrzałem, bo wiem czego czego chcę, a tego nie dostanę i nie od was to wiem.Tak. Bo nie zrobiłeś najważniejszego, nie ruszyłeś palcem żeby zmienić coś w sobie.
No to jak się dobrałem w pary, bo mnie nikt nie chcę , lepiej? Panie naturalnie kolej rzeczy.Nie słuchasz, nie czytasz... NIC mi się nie udało. Taka jest kolej rzeczy, ludzie się dobierają w pary, coś działa, chemia, biologia, cokolwiek. ALe tak po prostu się dzieje... Masz pojebane pojęcie o tym jakie są kobiety i nic z tym widzę nie zrobimy.
No chyba jednak dojrzałem, skoro z zawstydzonego chłopaka poszedłem do Pani obcej i się rozebrałem, no nie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Prawda o kobietach | Seks | 6 | |
S | Ogłoszeniowa prawda | Seks | 82 | |
L | Lepsza szczera prawda czy słodkie kłamstwa? | Seks | 9 | |
![]() |
Czy to prawda, że murzyni mają ogromne członki? | Seks | 164 | |
![]() |
Naga prawda o żarówce „Centennial Light” | Poza tematem | 20 |