• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
Kolejne kłamstwo jedna dziewczyna twierdzi, aby się do mnie odezwała tu na ogłoszenie, tylko ze za dużo marudzę. No nie, nie prawda to, chciała to zrobić, ale przestraszyła by się że ją rozgryzę i bym się oszukać nie dał jak planowała to zrobić wobec mnie.
Serio bym się odezwała, tak jak odezwałam się choćby do Randomowego, ale z Twoją gadką to się nie da. Hipokryzja i desperacja level hard.

No i fajnie że znasz mnie lepiej niż ja sama, i inni stąd, którzy mnie poznali.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ufff przebrnąłem... Brawo ja xD
Jakby co to niewiele nowego, po za tym, że parę uwag personalnych 😂
Chyba zbyt dawno nic się nie działo, więc @maxis stiwerdzil, że musi znowu się odezwać 😂

Drugi to niby mocny mężczyzna, co nie jaki to mądry a z problemem sobie sam nie poradził i to dorosły chłop i musiał do specjalisty iść, ale mi zaradność, bo do lekarza poszedł a ciota i tyle w. Ja to chociaż wycofany i zawstydzony sam przełamem się i do Pani poszedłem aby samotnym nie być.

TTo chyba do mnie? 😂
Powiedz mi tak. Jak masz temperaturę, kaszel i coś tam jeszcze, to idziesz do prostytutki czy do lekarza? Jak masz problemy natury seksualnej to idziesz do seksuologa czy do prostytutki? Wszyscy wiemy gdzie chodzi Maksiu 😂😂😂
Nie uważam, żeby było cokolwiek złego, w pójściu do specjalisty. Ba! Uważam, że to właśnie oznaka dojrzałości, że ktoś potrafi się przyznać, że potrzebuje z czymś pomocy. W pracy mimo, że mam stanowisko średniego szczebla, też często chodzę po poradę i to nie tylko do osób postawionych wyżej ode mnie 👌
Nie wiem czy nazwałbym przełamaniem się pójście, na kurwy...
Raczej poddaniem się, apatią, zapaścią. To są słowa, które dobrze to opisują 👌
Więc nie obrażaj, bo to Ty sam określiłeś się:
Pomimo, że się przyznałem, ze jestem przegrywem
Więc ogarnij się w końcu xD
Albo napisz dla odmiany coś nowego...
Bo ten esej choć długi, nie wnosi wiele nowego, po za tym, że zaszufladkowałeś paru z tych, którzy zwracają Ci uwagę...

Naprawdę nie życzę Ci źle..
I mimo, że straciłem już jakiś czas temu nadzieję, że coś ze sobą zrobisz to nadzieja umiera ostatnia i coś się tam tli, że może jednak spróbujesz zawalczyć...
Polecam fragment tekstu o nadziei, z Sandamana Neila Gaimana - fajnie pokazuje jak potężna to siła ❤️
O jest pierwszy pretendent, wyłapał, że to nim, no brawo brawo. Nie wierzę już, że kogoś na stałe i nie życz mi powodzenia, bo mam to gdzieś, po prostu tylko tym daję radę, kto ma podobną sytuację do mojej. Jeśli ktoś ma podobną sytuację do mojej to jemu życz powodzenia a nie mi, i nie chcę tego od Ciebie ok?

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Serio bym się odezwała, tak jak odezwałam się choćby do Randomowego, ale z Twoją gadką to się nie da. Hipokryzja i desperacja level hard.

No i fajnie że znasz mnie lepiej niż ja sama, i inni stąd, którzy mnie poznali.
O kolejna, tym razem kłamczucha, pokazujcie tak dalej, że to forum jest bezsensu, róbcie tak dalej.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ja to rozumiem chyba dokładnie tak samo jak jest w słowniku:

Słownik języka polskiego PWN
kobiecina
potocznie «ze współczuciem lub politowaniem o kobiecie»
No to wybacz, i przepraszam Ciebie za rozbieżność naszych rozumowań słów tzn mojego innego do Twojego znaczenia słowa.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
O jest pierwszy pretendent, wyłapał, że to nim, no brawo brawo. Nie wierzę już, że kogoś na stałe i nie życz mi powodzenia, bo mam to gdzieś, po prostu tylko tym daję radę, kto ma podobną sytuację do mojej. Jeśli ktoś ma podobną sytuację do mojej to jemu życz powodzenia a nie mi, i nie chcę tego od Ciebie ok?
A możesz nie mówić mi co mam robić? 😂😂😂
Ogarnij się typie...
Powodzenia, gdzieś głęboko, głęboko w dupie wierzę, że pójdziesz do specjalisty i przejrzysz na oczy 😘😘😘
I nie nasz mojego życiorysu, nie wiesz przez co przeszedłem. Więc z łaski swojej nie wymądrzaj się, bo w **pie byłeś **wno widziałeś, cytując klasyka ❤️

Kobieta

Saanvi

Dominujący
No to wybacz, i przepraszam Ciebie za rozbieżność naszych rozumowań słów tzn mojego innego do Twojego znaczenia słowa.
Dziękuję, oczywiście przyjmuję i nic się nie stało 🙏

A ChataGPT bardzo polecam, w pracy też mi sporo streszcza, niesamowita oszczędność czasu ;)

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
A możesz nie mówić mi co mam robić? 😂😂😂
Ogarnij się typie...
Powodzenia, gdzieś głęboko, głęboko w dupie wierzę, że pójdziesz do specjalisty i przejrzysz na oczy 😘😘😘
I nie nasz mojego życiorysu, nie wiesz przez co przeszedłem. Więc z łaski swojej nie wymądrzaj się, bo w **pie byłeś **wno widziałeś, cytując klasyka ❤️
No nie wiem, czy miałeś tak jak ja, że walczyłeś swoje o życie za dzieciaka i wszystko od początku musiałeś zaczynać?

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
No nie wiem, czy miałeś tak jak ja, że walczyłeś swoje o życie za dzieciaka i wszystko od początku musiałeś zaczynać?
youll-never-know-michael-van-der-veen.gif

Ale zakładanie, że myślisz, że tylko Ty tak miałeś jest zabawne xD
Każdy ma swoje demony

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Widzę, że mamy wspólną rzecz, problem się z wypowiadaniem, tylko ja próbuje budować zdania ze słów, a Ty bazujesz na obrazkach, memach i to męskie? no nie źle.
Pocztaj sobie może trochę więcej moich wypowiedzi, popatrz sobie na mój stosunek postów do reakcji i popatrz na swój.
Wtedy dopiero porównaj sobie jak wygląda jakość wypowiedzi 😉
I proszę Cię bardzo, nie przypisuj swoich cech do mnie...
To odrzucające...

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Widzę, że mamy wspólną rzecz, problem się z wypowiadaniem, tylko ja próbuje budować zdania ze słów, a Ty bazujesz na obrazkach, memach i to męskie? no nie źle.
A i jak chcesz poprawić formę to:
*problem z wypowiadaniem się 😂

A i zazwyczaj moje wypowiedzi to te najdłuższe na forum, ale fakt czasem lubię używać obrazków...
Przykro mi, że to dla Ciebie za trudne 😂😂😂

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Pocztaj sobie może trochę więcej moich wypowiedzi, popatrz sobie na mój stosunek postów do reakcji i popatrz na swój.
Wtedy dopiero porównaj sobie jak wygląda jakość wypowiedzi 😉
I proszę Cię bardzo, nie przypisuj swoich cech do mnie...
To odrzucające...
Aleś się mnie uczepił, nie wiem podobam Ci się czy co? Ja gejem nie jestem i wolę kobiety. No mówiłem, że się wsławiasz na forum negatywnymi cechami polskości. Ty jesteś odrzucający. I z każdym postem się tylko pogrążasz i tylko Ty bo reszta na razie klasę utrzymuję. Ja nie wiem kto Cię chciał? Chyba Twa wybranka musi byś niewidoma, niesłysząca i pół leżąca, bo żadna normalna by Ciebie też nie chciała jak mnie, skoro twierdzisz że takowe są.

No wiesz obrazki są dla ludzi typu ni czitaty ni pisaty, więc to dla Ciebie to za trudne jest zrozumienie czegokolwiek co się tu pisze, pogrążając i poniżając się coraz to bardziej przed innymi.

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
O kolejna, tym razem kłamczucha, pokazujcie tak dalej, że to forum jest bezsensu, róbcie tak dalej.
Nie muszę udowadniać, że nie jestem kłamczuchą, bo Ci, z którymi pisałam bądź się widziałam to wiedzą.
Może jak, wg Ciebie, pokażemy że to forum jest bez sensu, to w końcu je opuścisz.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Nie muszę udowadniać, że nie jestem kłamczuchą, bo Ci, z którymi pisałam bądź się widziałam to wiedzą.
Może jak, wg Ciebie, pokażemy że to forum jest bez sensu, to w końcu je opuścisz.
Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje, lecisz na kasę i tyle, jak wszystkie, to że napisałaś, że szukasz normalnego faceta bez szerokiej klaty i spokojnego to tym sposobem szukasz sfrustrowanego faceta, szukającego kogoś na stałe, który na to poleci i go okantujesz, na tyle ile się da podejść.

To czemu w takim razie nikogo jeszcze nie masz skoro mówisz w liczbie mnogiej, że Cię widzieli? Pewnie nie jednego okantowałaś, a zależy Ci na tym abym zniknął, bo przeszkadzam sobą zakłócam Twoją reklamę dla jeleni.

Zresztą, które normalna dziewczyna się tu znalazła na tym forum, która faktycznie szuka normalnego i spokojnego faceta na stałe? Coś tu nie tak, ale ja wiem o co chodzi, Ty wiesz o co chodzi i zostawmy to w milczeniu. Jakbym swojej Pani nie miał, to kto wie może bym się sam zgłosił do Ciebie o ile za ten kant by coś było, ale raczej nie jest, Ty nie z takich, wyczuwam to na odległość.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Aleś się mnie uczepił, nie wiem podobam Ci się czy co? Ja gejem nie jestem i wolę kobiety. No mówiłem, że się wsławiasz na forum negatywnymi cechami polskości. Ty jesteś odrzucający. I z każdym postem się tylko pogrążasz i tylko Ty bo reszta na razie klasę utrzymuję. Ja nie wiem kto Cię chciał? Chyba Twa wybranka musi byś niewidoma, niesłysząca i pół leżąca, bo żadna normalna by Ciebie też nie chciała jak mnie, skoro twierdzisz że takowe są.

No wiesz obrazki są dla ludzi typu ni czitaty ni pisaty, więc to dla Ciebie to za trudne jest zrozumienie czegokolwiek co się tu pisze, pogrążając i poniżając się coraz to bardziej przed innymi.
Odezwał się zgorzkniały przegryw, który musi płacić za to, żeby kobieta zwróciła na niego uwagę, bo nie radzi sobie sam ze sobą 😂😂😂

Obrażaj sobie ile chcesz argumentami wyssanymi z palca... Mijasz się z prawdą na każdym kroku i nawet jeżeli ta prawda kiedyś przywali Ci prosto w twarz, to będziesz udawał, że nie zauważyłeś...
Smutne
Nara

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Zresztą, które normalna dziewczyna się tu znalazła na tym forum, która faktycznie szuka normalnego i spokojnego faceta na stałe? Coś tu nie tak, ale ja wiem o co chodzi, Ty wiesz o co chodzi i zostawmy to w milczeniu. Jakbym swojej Pani nie miał, to kto wie może bym się sam zgłosił do Ciebie o ile za ten kant by coś było, ale raczej nie jest, Ty nie z takich, wyczuwam to na odległość.
To jest forum o tematyce erotycznej, mało kto tu szuka na stałe.

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Chłopak mógłby iść do rozmów w toku
Maxis lat 30 (chodzę na kurwy, bo jestem przegrywem)
Ten ziomek nie bierze leków albo za mało. No chyba, że nas trolluje i pisze np pracę magisterską. Potrzebuje materiałów do pisania. Chłop po avatarze stwierdził, czy kobieta leci na kasę czy nie i czy chce ludzi oszukiwać 🤣🤣🤣.
Skrzywdzony przez życie smutny chłopiec.
Temat jest do zamknięcia. Gdzie admin??

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Odezwał się zgorzkniały przegryw, który musi płacić za to, żeby kobieta zwróciła na niego uwagę, bo nie radzi sobie sam ze sobą 😂😂😂

Obrażaj sobie ile chcesz argumentami wyssanymi z palca... Mijasz się z prawdą na każdym kroku i nawet jeżeli ta prawda kiedyś przywali Ci prosto w twarz, to będziesz udawał, że nie zauważyłeś...
Smutne
Nara
Odpadł, bo wie, że prawdę mówię, i argumenty mu się skończyły. Tak wolę być przegrywem, do którego się przyznaję się bez bicia, już po raz któryś niż zadufanym i zasadniczym egoistą jak Ty udający kulturalnego wobec innych. Ja to chociaż poradziłem w pewnym stopniu z samotnością a nie lecę z tym do specjalisty, bo i tak mi nie pomoże. Skoro tak twierdzisz, ze Ci seksuolog Ci pomógł to co tu robisz na forum? Czyżby zabrakło Ci na wizyty u niego?

Tak już wolę pewnych rzeczy nie widzieć i się nie wtrącać, bo tylko biedy sobie napykać a zdrowie i życie ma się tylko jedno, nawet jakby sobie obok łby urywali to idę dalej, nic mi do tego ,bo to ich sprawa. Tą narę to sobie wsadź głęboko w d... ,może Ci będzie chociaż przyjemnie.