• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pozycja na hiszpana

Mężczyzna

tomekwaawa

Nowicjusz
Hiszpan między pośladkami to może trzeba jakoś inaczej nazwać. Po drugiej stronie i niżej od Hiszpanii....
Może penis pomiędzy pośladkami to powinien być serc meksykański? :D

Obie odmiany fajne, jak jeszcze wpadnie główka w usta lub dziurkę co jakiś czas to w ogóle miło :)

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Moje wrażenia? Uwielbiam! <3 Moja ukochana ma wspaniałe piersi i uwielbiam go wkładać między nie. :)

Co do urozmaicenia to jedyny pomysł jaki mam to tak jak my robiliśmy. Gdy dziewczyna leży na plecach to przerywacie miejscami na chwile tego hiszpana, przesuwasz się trochę do przodu i wkładasz go jej do ust i ją ruchasz w usta (przepraszam za prostacką wymowę, ale nie wiem jak to kulturalniej ująć :p), a następnie wracasz na miejsce i odpowiednio nawilżonego penisa znowu wkładasz między piersi i tak można robić na przemian ;).
Tak, tak jest najlepiej :)