• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pozycja na hiszpana

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Przecież są kobiety, które lubią seks hiszpański - czy uważasz, że one same siebie upokarzają w ten sposób? @saymyname
Dlaczego uogólniasz i to, że sama czegoś nie lubisz, uznajesz za powód do stwierdzeń o "zboczeńcach", "egoistach" itd.?
Są też kobiety lubiące seks oralny i analny. Uważasz je za zboczone i upokarzające siebie w ten sposób?

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Co masz dokładnie na myśli, bo wypowiadasz się zawile?
Ale znowu źle napisałeś, faceci to tacy analfabeci.
Wyczuwam Twoje negatywne nastawienie dosłownie do wszystkiego....
A co do pisowni to myślę że i tak nieźle jak dla NIE Polaka. To tylko świadczy o Twoim nastawieniu do każdego i to zdecydowanie nie dla mnie. Pozdrawiam serdecznie.

Kobieta

saymyname

Erotoman
Wyczuwam Twoje negatywne nastawienie dosłownie do wszystkiego....
A co do pisowni to myślę że i tak nieźle jak dla NIE Polaka. To tylko świadczy o Twoim nastawieniu do każdego i to zdecydowanie nie dla mnie. Pozdrawiam serdecznie.
Jak nie potrafisz zaakceptować inności poglądów, asertywności i że kobieta może być od ciebie mądrzejsza, to zdecydowanie twoje nastawienie jest negatywne, bo sobie z tym nie radzisz jako jednostka męska o małej dojrzałości emocjonalnej i kondycji psychicznej.
Nie pozdrawiam.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Jak nie potrafisz zaakceptować inności poglądów, asertywności i że kobieta może być od ciebie mądrzejsza, to zdecydowanie twoje nastawienie jest negatywne, bo sobie z tym nie radzisz jako jednostka męska o małej dojrzałości emocjonalnej i kondycji psychicznej.
Nie pozdrawiam.
Mylisz się i to bardzo. Potrafię zaakceptować każdą osobę ale nie tych co za wszelką cenę próbują zgnieść kogokolwiek. To jest po prostu nie ludzkie i niema nic wspólnego z mądrością. A z negatywnym nastawieniem nie obracaj kota ogonem.
Miłego wieczoru, jednostko kobieca!!!

Kobieta

saymyname

Erotoman
Mylisz się i to bardzo. Potrafię zaakceptować każdą osobę ale nie tych co za wszelką cenę próbują zgnieść kogokolwiek. To jest po prostu nie ludzkie i niema nic wspólnego z mądrością. A z negatywnym nastawieniem nie obracaj kota ogonem.
Miłego wieczoru, jednostko kobieca!!!
Ty chyba masz niedużo lat, że się tak podniecasz 🤣
Nieludzki to jest gwałt, morderstwo, pedofilia, a nie przekomarzanie się na jakimś bzdetnym forum o cycki.