• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poznawanie "obcych" w sieci, moje doświadczenia

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Facetom nikt nie chce płacić, to po co ma być tworzony rynek pod takie usługi :p

Szczerze dzięki temu, że poznałem takie osoby, to teraz wiem, że 90% tego typu ogłoszeń, gdzie pseudo-laska nie chce rozmowy, a jedynie klepie na klawiaturze i chce Blika, to na pewno facet :p

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Obił mi się o uszy portal randkowy katolicki, myślicie że są tam napalone katechetki?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Znajomy opowiadał, że został wkręcony tak przez faceta. To była relacja trwająca prawie rok. Ten facet był tak zaangażowany w sprawę, że nawet malował sobie paznokcie na kolor różowy.
Masakra... może ten człowiek udający kobietę po prostu taki był... jak to mówi młodzież "uwięziony w ciele kobiety", ale chyba lepiej by postąpił jakby napisał, że jest transem, kobietą, ale biologicznie mężczyzną. Pewnie ten znajomy by nie kontynuował relacji, ale nie zmarnowałby roku...

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Masakra... może ten człowiek udający kobietę po prostu taki był... jak to mówi młodzież "uwięziony w ciele kobiety", ale chyba lepiej by postąpił jakby napisał, że jest transem, kobietą, ale biologicznie mężczyzną. Pewnie ten znajomy by nie kontynuował relacji, ale nie zmarnowałby roku...
Mieli się spotkać, wtedy fejk się przyznał, ale powiedział, ze tak mu dobrze w tej ich znajomości, że chciałby ją kontynuować.

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
@Magia2000 o jakich porach wchodziłaś na obcego? To było jedno podejście czy kilka? Po ilu losowaniach się poddałaś Teraz np jest tam 1,5k osób, przy weekendach czy jakichś świętach potrafi tam dobić do 5k czy nawet dalej.

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
Kolega z klasy wysłał zakonnicy, która uczyła nas religii zdjęcie kutasa w wiadomości MMS
Zrobił to na lekcji, znaczy na lekcji wysłał wiadomość, bo zdjęcie miał już wcześniej w telefonie.
Ale jakimś sposobem musiał zdobyć jej nr. To było w gimbazie?
Z takich szkolnych aferek to pamiętam 4 kl podstawówki, kolega z mojej kl zaczął kręcić z taką jedną szkolną pięknością z klasy równoległej, nagrali filmik jak się liżą i to poszło na nk i grono, potem dotarło do rodziców i nauczycieli 🤣

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
Wówczas dziwiłem się tym chłopakom, którzy do niej zarywali, nie widziałem w tej "gwieździe" nic szczególnego.
Minęło kilka miesięcy i sam się w niej zabujałem i zacząłem swoje końskie szczeniackie zaloty, o matko, cringe w chuj 🙈😂
Jak to mówicie, uderzył mnie piorun sycylijski, pierwsze moje zakochanie, zdobyłem jej nr GG i zaczęliśmy pisać 😅