• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Powitajmy nowego Moderatora!

Status
Zamknięty.

Kolorowy

Podrywacz
I stało się! wreszcie. Witam Cienie goniu. Mam nadzieję, że się sprawidzisz.

Zabieraj się do pracy i przejżyj całe forum, pokasuj zdublowane topici, pokasuj wszytkie offtopy... mam nadzieje, że wiesz co masz robic... masz kupe roboty ;)

Kolorowy

Podrywacz
panelu modeartora się nie włącza... siedzi sobie na swoim miejscu... ja wierze w Gonię. To nic skomplikowanego... jeżeli będziesz miała problme, w co watpie odezwij się do mnie na gg.

Nie wykazujmy się zazdrościa

gonia

Erotoman
:rotfl: jestem modem hehe spoko spoko drugi raz w zyciu hehe :) wiec nie jest mi to obce mam sporo czasu wiec poprzegladam tematy i pokasuje co niepotrzbne hihi ale fajowo ... :)
wiecie ja nie chce sie tak za bardzo tutaj panoszyc i w ogole niom ale jest duzo postow o muzyce prezentach i innych podbnych moze dac wszystkie linki do jednego reszte poblokowac albo cus takiego :oops: a no i jeszcze mozna by sunac uzytkownikow ktorzy maja po zero postow a date przylaczenia troszke dawno ale tego to chyba ja nie moge robic :)

rose

Biegły Uwodziciel
ale długo mnie tu nie było.. sporo zmian.. gratuluje Goniu.. wierzymy w Ciebie, że zaprowadzisz porządek na tym forum.. :wink:

kasiulla

Biegły Uwodziciel
Gonia i jak się moderuje :) ?

Ja też bym chciała kiedyś czegoś takiego spróbować hyhy :D
Trudne toto?

P.S. Mam nowego avatarka... Ach jak ja kocham dzieci :) !

gonia

Erotoman
jak? hmm moze byc duzo teamtow do przegladania i bardzo duzo tematow powtarzajacych sie ktore anjchetniej bym usunela ;) hihi

niom ale zeby dokładniej wszystko przejzec musze miec wiecej czasu czyli juz jutro hihi ;) po egzaminie oczywiscie jejku w ogole nie wiem co to bedzie moj pierwszy egzamin na studiach mam sie ladnie ubrac chyba cio? ;) heheno dobra ale ja to sie uczyc powinnam ;)

tak pieknego masz avatarka a z moim sie cos stalo moze zaraz poszukam jakiegos sobie :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry