• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Powiększenie objętości wytrysku

Mężczyzna

Jagczy

Nowicjusz
Panowie szukam jakiegoś ziołowego środka na zwiększenie objętości wytrysku i mocy orgazmu. Dodam,że nie chcę stoować żadnych leków. Problemów z potencją raczej nie mam tylko od jakiegoś czasu jest ona osłabiona. No na pewno nie jest tak jak 10 czy 15 lat temu....Czy jest coś skutecznego

grzybs

Cichy Podglądacz
A czy przypadkiem przyczyną takiego stanu rzeczy nie jest problem z podnieceniem. Może jakaś dłuższa gra wstępna. Bo o ile wiem, to siła orgazmu zależy od stopnia podniecenia. Może jakieś gadżety - nie wiem co Cię tam rajcuje :)
Jeżeli chodzi o suplementację, to mogę polecić cum on. 3 opakowania to koszt 160 zł. W opakowaniu jest 30 tabletek, Po 1 dziennie. Czyli na 3 miesiące wystarczy.

Wieks

Cichy Podglądacz
O, też korzystałem z tego cum on-a. Rzeczywiście dobry jest. Nie zauważyłem też u siebie żadnych dodatkowych efektów ubocznych.
Może nie jest tani, ale jak mi się udało dowiedzieć, wynika to z kosztów badań. W prawie europejskim jest taka zasada, że trzeba udowodnić, że dany środek nie ma negatywnych efektów ubocznych.

Paxxxon

Cichy Podglądacz
Szczerze mówiąc to te wszystkie suplementy są uja warte .
Szkoda kasy . Testowałem kilka i nic to nie daje .
Wystarczy zobaczyć skład danego suplementu i po prostu wzmocnić dietę tymi witaminami co są w składzie.

Kobieta

ad123

Nowicjusz
A co chcesz zwiększyć? Podniecenie ,czy wielkość wytrysku spermy na bardziej obfity ?

Mężczyzna

Jagczy

Nowicjusz
Dobra, dzięki - zamówiłem przed chwilą. Na jutro powinien dojść (kurier). Mam nadzieję, że nie okaże się to jakąś lipą :)
Jak coś, to dam znak za kilkanaście dni :) Pozdro!!!