, tak myślałem że jak to napisze zaraz od razu będą słowa krytyki, ale dziękuje też za słowa pozytywne/wyrozumiałe/tolerancyjne
Ludzie czasami nie jest wszystko białe albo czarne
każdy ma swoje problemy z którymi albo potrafi walczyć albo go co chwilę do parteru ściągają
jeśli chodzi o to czy mam (mamy ) problemy zdrowotne to nie jeśli chodzi o seksualność czytaj fizyczność nie jest źle
jeśli chodzi o mnie nie łysy / 180cm / 70kg / wszystkie zęby / spaślakiem nie jestem / nawet jakoś normalnie sie ubieram i dbam o siebie - przystojny nie jestem , ale na pewno zakompleksiały
w ramach desperacji myślałem o umieszczeniu fotek ale panie miłe i kochane szczerze czy na was to działa - rajcuje ??
w necie średnio na 1 kobietę jest kilkaset próśb o spotkanie / moje kochane macie łatwiej i macie w czym przebierać
problem tkwi w problemie psychiki i po problemach które były - stworzyliśmy, kontynuujemy, błędy które teraz rozumie wcześniej wydały mi się błahe
panowie bo dużo tu młodych - nawet nie wiecie co kobieta potrafi zrobić aby zatrzymać u siebie faceta
nie dajcie się szantażować / róbcie co kochacie jeśli czegoś nie chcecie nie róbcie tego na siłę TO WAS POTEM ZABIJE a wasz związek na 100%
potem bardzo trudno coś naprawić