Już żałuję, że dalem tu ogłoszenie wy potraficie wszystko zniszczyć no teraz to na pewno żadna sie nie odezwie, a ta co się jedyna odezwała to pewnie juz sie nie odezwie a wszystko przez was i wasze komentarze, prosiłem o to? prosiłem? Cwaniaki z was (niektórzy) nie ma co, i mówicie że wam udało, no pewnie, jak w taki sposób wycinacie konkurencje jak mnie to nie dziwne. Przecież staram sie wyglądać dbać o linie dla przyszłej dziewczyny, nawet dla tej do której miał bym tylko na godzinke iść, bo jednak kobieta, która daje więcej niz nie jedna pseudo normalna, która niby szuka a modli aby jej nikt nie wziął, a tą jedyną, która sie do mnie sie odezwała, jedyna konkretna, która wie konkretnie czego chce to żeście tym swoim pierdoleniem pewnie wystraszyliście aby tylko wasze komentarze i opinie na mój temat potwierdzić i miec racje. Ja nie wadze nikomu tylko ogłoszenie dałem, nie pasuje to nie pisz i jeszcze przecież też tylko pytanie zadałem czy wiecie gdzie dziewczynę można spotkać na jakichś imprezach w krakowie i tyle nic więcej, ale nieeee, trzeba jeszcze leżącemu dokopać, falą krytyki ,czyli mi, ale to jest Polska, całe życie jeden drugiego podpierdala od zarania dziejów. Na ludzi (niektórych) można liczyć, nie ma co.