• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Potrzebujący w realu dziewczyny.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Powiedzmy sobie szczerze, żadnej nie poznam, bo juz takich nie ma, chociaż zaskoczony jestem, bo jedna się odezwała, ale to jeszcze nic nie wiadomo.
One są, tylko mają tendencję do uciekania przed osobami, które wyłącznie narzekają. Moja mama ma nawet na to słowo „jojczenie”.
Ja jestem konkretny ,ja lubie jak mi sie podaje na tacy, bo lubię zdecydowane kobiety a zdobywane siłą juz nie raz próbowałem i dostawałem wiecznie kosza i sie wyśmiewały ze mnie, wiec sobie odpuściłem szukania kogoś na stale.
Jak jeszcze będziesz szukał takiej co Cię zaczepi to szanse znowu spadają.
coz taki mój los, a że wam sie udało to gratuluje, że za wszystko musze płacić, a że ta jedyna się do mnie odezwała i wygląda obiecująco to jakiś cud sie zdarzył w moim życiu.
To trzymam kciuki aby się powiodło 🙏

Kobieta

LaVolpe

Cichy Podglądacz
Hejka. Z powodu nadmiernej samotności potrzebuję dziewczyny,
Nie tak. Od razu pokazujesz się jako ofiarę, na dodatek kobiety to nie kartofle.
do jakiejkolwiek relacji w realu i na jakichkolwiek warunkach, wszystko kwestia dogadania.
Tu zalatuje desperacją.
31 lat, 173 cm wzrost, 80 kg i 20 cm długość x 13,5 cm obwód... no wiadomo czego :)
To wtrącenie może interesować głównie krawca i dietetyka.
Ogłoszenie skierowane tylko do dziewczyn, występujących w realu, fizycznie istniejących w rzeczywistości
Tu zgłupiałam.
do max 36 lat,
A co się dzieje po 36 rż?
ewentualne zainteresowane o więcej szczegółów na priv, jak będzie zainteresowanie to reszta jest kwestią dogania. Kraków.
W miłości dystans nie ma znaczenia.

Mężczyzna

sportsfanxd

Cichy Podglądacz
Nic nie powinnam tylko mogę, mentalny staruchu. Ty masz 31 lat i pisałeś że Twój pociąg odjechał. Lecz sie. Mając 40 lat idź już na emeryturę bo mentalnie to jesteś jedną nogą w grobie. Tworzysz szkodliwy obraz 30 letnich, młodych ludzi. Mój eks ma około 50 lat i jest "mentalnie" młodszy od ciebie. Dziadku.
Z tym mentalnym wiekiem to masz rację, ja mam 31 lat a czuje się mentalnie lepiej niż mając 26 gdy rozstawałem sie z moją ex narzeczoną po kilku latach, w załamce myślałem , że nic mnie już fajnego w życiu nie czeka no a jednak czekało, może nie idealnie ale staram się rozwijać, wziałem się za siebie, chudnę sobie już nie jestem aż tak daleko od fajnej formy, jestem bardziej świadomy czego chcę od relacji . Wypomnienie komuś wieku to jest najgorsze co można zrobić oczywiście wyłączając zjechanie kogoś od starych dziadów , kto np zarywa do nieletnich, wtedy tępić z całą stanowczością

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Z tym mentalnym wiekiem to masz rację, ja mam 31 lat a czuje się mentalnie lepiej niż mając 26 gdy rozstawałem sie z moją ex narzeczoną po kilku latach, w załamce myślałem , że nic mnie już fajnego w życiu nie czeka no a jednak czekało, może nie idealnie ale staram się rozwijać, wziałem się za siebie, chudnę sobie już nie jestem aż tak daleko od fajnej formy, jestem bardziej świadomy czego chcę od relacji . Wypomnienie komuś wieku to jest najgorsze co można zrobić oczywiście wyłączając zjechanie kogoś od starych dziadów , kto np zarywa do nieletnich, wtedy tępić z całą stanowczością
Ja mu nie wypominam tylko mnie denerwuje jak względnie młody człowiek pisze takie głupoty. Dbaj o siebie, gratuluję. Tak trzymaj!✌️

Mężczyzna

sportsfanxd

Cichy Podglądacz
Tak myślałam ale nie byłam pewna :D Git.
Wydaje mi się, że to może być prowokator bardziej, niż osoba chcąca się wyżalić . Różnie jest tutaj na forum, wczoraj strasznie na mnie napiął się jeden facet , gdy w wątku topowych kutasów wrzuciłem swojego kutasa i akurat zdjęcie wyszło w miare estetycznie . Troszke mnie to zirytowało i dałem opcję ignore ale ją usunąłem bo stwierdziłem , że to bez sensu po prostu nie będę na takie zaczepki reagował

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Wydaje mi się, że to może być prowokator bardziej, niż osoba chcąca się wyżalić . Różnie jest tutaj na forum, wczoraj strasznie na mnie napiął się jeden facet , gdy w wątku topowych kutasów wrzuciłem swojego kutasa i akurat zdjęcie wyszło w miare estetycznie . Troszke mnie to zirytowało i dałem opcję ignore ale ją usunąłem bo stwierdziłem , że to bez sensu po prostu nie będę na takie zaczepki reagował
Mnie już on denerwuje. Kiedyś współczułam takim mężczyznom bo rozumiem że brak posiadania partnerki może bardzo mężczyznę dobijać. Ale ileż można truć o tym samym? W życiu jest tak że czasami trzeba się pogodzić z pewnymi sprawami. Jest to ciężkie, trudne do strawienia ale da się to zrobić.
Prowokatorem bym go nie nazwała. Tak pozatym to ludzie mnie atakują że ja nienawidzę mężczyzn. Siedziałam dużo na różnych forach, znam historię Polski i wiem jak były traktowane kobiety. Jak jakaś poszła do łóżka to zaraz kurwa, szon itd... dlatego Ci co tak wyzywają to dla mnie śmiecie. Jak mam traktować ludzi którzy tak podchodzą do kobiet? Oni nie rozumieją tylko wmawiają mi że to ja mam problem. Nie przejmuj się tym facetem. Dodawaj sobie to co chcesz.

Mężczyzna

sportsfanxd

Cichy Podglądacz
Mnie już on denerwuje. Kiedyś współczułam takim mężczyznom bo rozumiem że brak posiadania partnerki może bardzo mężczyznę dobijać. Ale ileż można truć o tym samym? W życiu jest tak że czasami trzeba się pogodzić z pewnymi sprawami. Jest to ciężkie, trudne do strawienia ale da się to zrobić.
Prowokatorem bym go nie nazwała. Tak poza tym to ludzie mnie atakują że ja nienawidzę mężczyzn. Siedziałam dużo na różnych forach, znam historię Polski i wiem jak były traktowane kobiety. Jak jakaś poszła do łóżka to zaraz kurwa, szon itd... dlatego Ci co tak wyzywają to dla mnie śmiecie. Jak mam traktować ludzi którzy tak podchodzą do kobiet? Oni nie rozumieją tylko wmawiają mi że to ja mam problem. Nie przejmuj się tym facetem. Dodawaj sobie to co chcesz.
Taki mam zamiar, to jest forum dotyczące seksu w dużej mierze i tu można sobie pozwolić na coś , co na co dzień nie wypada. A tamten gość przywalił się do mnie, gdyż Magia2000 skomentowała moje zdjęcie , że kutas fajny ale barłóg w tle mógłbym ogarnąć, więc przy moim kolejnym zdjęciu, gdy panował porządek i w miare estetyczne tło, doczepił się, że zrobiłem porządek żeby się jej przypodobać bo może na coś licze xD Powiem szczerze, że nie rozumiem wyzywania się na forum, gdyż tu albo się chcę porozmawiać o seksie, fantazjach czy nawet podzielić fotami jak również o problemach, poradach, ktoś ma jakieś doświadczenie to się podzieli itd a tak jak mówisz nie potrzebnie wkrada się jakaś tu chęć rywalizacji i próby zdyskredytowania innych użytkowników o wyzywaniu i ubliżaniu nie wspominając . Były tu zdania , że kobieta kobiecie wilkiem, a teraz widzę, że również facet facetowi . Pozdrawiam Cię ciepło

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@sportsfanxd Widziałam tą dyskusję...
W życiu realnym też tak jest. Powiesz coś, zrobisz jedną rzecz która nie pasuje innym a smród konsekwencji będzie się za Tobą ciągnął latami. Dlatego ja walczę niektórymi ludźmi i takimi zachowaniami. Rozliczać mnie może sąd a nie człowiek. Chociaż teraz muszę przystopować i trochę się uspokoić. Masz bałagan w pokoju? Fajnie. Ja jestem bałaganiarą ale jak zaczynam sprzątać to jest na błysk 😁 Na moim parapecie często lądują miski, talerze, kubki. Na drugi dzień sprzątam. Normalnie mentalna nastolatka. Ale uj, dobrze mi z tym. Miej to w dupie a sprzęt masz fajny 🙂👍 Pozdrawiam!

Mężczyzna

sportsfanxd

Cichy Podglądacz
@sportsfanxd Widziałam tą dyskusję...
W życiu realnym też tak jest. Powiesz coś, zrobisz jedną rzecz która nie pasuje innym a smród konsekwencji będzie się za Tobą ciągnął latami. Dlatego ja walczę niektórymi ludźmi i takimi zachowaniami. Rozliczać mnie może sąd a nie człowiek. Chociaż teraz muszę przystopować i trochę się uspokoić. Masz bałagan w pokoju? Fajnie. Ja jestem bałaganiarą ale jak zaczynam sprzątać to jest na błysk 😁 Na moim parapecie często lądują miski, talerze, kubki. Na drugi dzień sprzątam. Normalnie mentalna nastolatka. Ale uj, dobrze mi z tym. Miej to w dupie a sprzęt masz fajny 🙂👍 Pozdrawiam!
Masz rację, najlepiej sie nie przejmować opiniami innych i robić swoje.. a co do sprzętu, bardzo miło z twojej strony i miło mi czytać pochlebną opinie, wrzucenie na tym forum to taki pierwszy mój raz w ten sposób ;)

Mężczyzna

sportsfanxd

Cichy Podglądacz
Masz rację, najlepiej sie nie przejmować opiniami innych i robić swoje.. a co do sprzętu, bardzo miło z twojej strony i miło mi czytać pochlebną opinie, wrzucenie na tym forum to taki pierwszy mój raz w ten sposób ;)
Ja jestem właśnie z jednej strony bałaganiarz ale bardzo lubie porządek jak wszystko fajnie poukładane choć jak sie zabiore za różne rzeczy to czasem zdarzy mi sie nie odłożyć ale pracuje nad tym ;)

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Jednemu użytkownikowi dogryzłam że rzeczywiście ma małego. Chyba usunę ten post bo nie był miły. Albo przynajmniej do niego napisze ;)

Mężczyzna

maxis

Cichy Podglądacz
Już żałuję, że dalem tu ogłoszenie wy potraficie wszystko zniszczyć no teraz to na pewno żadna sie nie odezwie, a ta co się jedyna odezwała to pewnie juz sie nie odezwie a wszystko przez was i wasze komentarze, prosiłem o to? prosiłem? Cwaniaki z was (niektórzy) nie ma co, i mówicie że wam udało, no pewnie, jak w taki sposób wycinacie konkurencje jak mnie to nie dziwne. Przecież staram sie wyglądać dbać o linie dla przyszłej dziewczyny, nawet dla tej do której miał bym tylko na godzinke iść, bo jednak kobieta, która daje więcej niz nie jedna pseudo normalna, która niby szuka a modli aby jej nikt nie wziął, a tą jedyną, która sie do mnie sie odezwała, jedyna konkretna, która wie konkretnie czego chce to żeście tym swoim pierdoleniem pewnie wystraszyliście aby tylko wasze komentarze i opinie na mój temat potwierdzić i miec racje. Ja nie wadze nikomu tylko ogłoszenie dałem, nie pasuje to nie pisz i jeszcze przecież też tylko pytanie zadałem czy wiecie gdzie dziewczynę można spotkać na jakichś imprezach w krakowie i tyle nic więcej, ale nieeee, trzeba jeszcze leżącemu dokopać, falą krytyki ,czyli mi, ale to jest Polska, całe życie jeden drugiego podpierdala od zarania dziejów. Na ludzi (niektórych) można liczyć, nie ma co.