• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pompka do penisa - jak działa i co polecacie

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Pompka daje radę😛
0dd5cc1373637381.jpg
Ok, tu wygląda nieżle :D A jak bez użytkowania pompki rozmiarowo - duża rużnica?

Mężczyzna

SlawekBi

Nowicjusz
Dzień dobry! Używam pompki do penisa. Moje wrażenia są następujące: przyjemnie zasysa, utrzymuje penisa w stanie powiększonym przez pewien czas po zdjęciu z niego tuby. Dla mnie najważniejsza jest przyjemność z samego zasysania, dopuszczaniu powietrza i jego ponowne usuwanie. Ważne, żeby nie używać pompki zbyt długo, bo mogą powstać drobne pęknięcia naczynek.

Mężczyzna

wojdak

Cichy Podglądacz
Ciekawym rozwiązaniem jest pompka wodna. Słyszeliście o czymś takim ?. Widziałem w internecie podłączają do węża od prysznica i pompują wodę do butli. Podobno to najlepszy sposób na powiększenie wacka. Ja na razie zdecydowałem się na tabsy maxorman i myślę że jakieś 3 cm powinienem uzyskać więcej. Zostały mi jeszcze 2 tygodnie brania a już jest nieźle.

Mężczyzna

wojdak

Cichy Podglądacz
I tu jest różnica bo kompresor pompuje powietrze a pompka do penisa wypompowuje powietrze na zewnątrz tak aby wytworzyło się ciśnienie. Niektórzy piszą że to jest zbliżone do próżni. Być może tak jest bo rozszerza ciała jamiste. Czy jak człowiek wyrzucony w kosmos bez skafandra ? :) Przerabiałem temat pompek wiele razy stosowałem różne modele od najtańszych poprzez te droższe z zegarem jak i elektryczne ładowane USB. Chyba jesdna zostanę przy opinii że najbezpieczniejszy i najskuteczniejszy spbsób według mnie na powiększenie wacka to tabletki maxorman. Jestem wiele miesięcy po zakończeniu kuracji i efekt nadal się utrzymuje.