Mam taki problem, mój penis jest w pełnym zwodzę do 14,5cm a co gorsze cierpię na przedwczesny wytrysk Obecnie jestem prawiczkiem, i wstydzę się być z jakąś kobieta przez to, staram się kontrolować psychikę ale nie potrafię, jak jestem podniecony mocno to moja masturbacja trwa do 30 sek, próbowałem też że gdy czyje że dochodzę to ściskam penisa kolo główki by podniecenie opadło, po chwili zaczynam znowu ale to trwa też krótko z 15 sek i zaś to samo, staram się też myśleć o czymś innym no troszkę to pomaga opóźni dojście ale nie wiele. Próbowałem prezerwatywy Durex Performa co znieczulają członka i trochę dłużej wytrzymałem, nie liczyłem ile ale z jakieś 3-5 min z przerwami. Znalazłem w internecie te 2 produkty XtraSize i Climax Control, zastanawiam się nad kupnem tego 1 co powiększa penisa ale czy też pomogą na przedwczesny wytrysk ??? Ktoś testował je ? Bo Climax Control jest na opóźnienie wytrysku ale nie powiększa penisa i nie wiem co wybrać. Proszę o pomoc bo jestem straszeni tym załamany.