• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pomocna teściowa

Mężczyzna

Daniel42

Cichy Podglądacz
Moja żona często wyjeżdza służbowo a ja zajmuję się naszym rocznym dzieckiem.Teściowa zaoferowała nam swoją pomoc i jak tylo żona wyjeżdza to przychodzi mi pomóc.Wyjazdy żony to dla mnie też przymusowa abstynencja seksualna a napięcie trzeba jakoś rozładować.Ostatnio jak byla teściowa zobaczyłem jak się pochylała nad łóżeczkiem jej pośladki , stringi i futerko ktore z nich wystawało. Tak się podnieciłem że podszedłem do niej,podniosłem jej mini na plecy, odsunąłem paseczek stringów na bok i w nią wszedłem. Jak gdyby nigdy nic,dalej bawiła się z małym a ja robiłem swoje.Nie trwało to długo bo byłem tak podniecony że po dwóch minutach strzeliłem spermą na jej pośladki.Wytarłem ją pieluchą która leżała obok i opuściłem jej mini na pośladki.Skończyla bawić się z dzieckiem,podeszła do mnie i spytala czy bylo dobrze.Udparłem że tak a ona mi na to że jej niestety nie i mam skończyć to co zacząłem.Członek mi od razu stanął i zaprowadziłem ją do naszej sypialni.Musiala byc też bardzo wyposzczona bo kochaliśmy się dobre póltorej godziny.Od tamtej pory, kiedy tylko mam ochotę moge kożystać z jej wilgotnej cipki ,nawet jeśli jest to tylko szybki strzał.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
gf-WweA-SCTP-1Ysx_dzien-tesciowej-memy-o-tesciowych-zieciach-i-synowych-foto-664x0-nocrop.jpg

* czepia się zięcia 😂

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Moja żona często wyjeżdza służbowo a ja zajmuję się naszym rocznym dzieckiem.Teściowa zaoferowała nam swoją pomoc i jak tylo żona wyjeżdza to przychodzi mi pomóc.Wyjazdy żony to dla mnie też przymusowa abstynencja seksualna a napięcie trzeba jakoś rozładować.Ostatnio jak byla teściowa zobaczyłem jak się pochylała nad łóżeczkiem jej pośladki , stringi i futerko ktore z nich wystawało. Tak się podnieciłem że podszedłem do niej,podniosłem jej mini na plecy, odsunąłem paseczek stringów na bok i w nią wszedłem. Jak gdyby nigdy nic,dalej bawiła się z małym a ja robiłem swoje.Nie trwało to długo bo byłem tak podniecony że po dwóch minutach strzeliłem spermą na jej pośladki.Wytarłem ją pieluchą która leżała obok i opuściłem jej mini na pośladki.Skończyla bawić się z dzieckiem,podeszła do mnie i spytala czy bylo dobrze.Udparłem że tak a ona mi na to że jej niestety nie i mam skończyć to co zacząłem.Członek mi od razu stanął i zaprowadziłem ją do naszej sypialni.Musiala byc też bardzo wyposzczona bo kochaliśmy się dobre póltorej godziny.Od tamtej pory, kiedy tylko mam ochotę moge kożystać z jej wilgotnej cipki ,nawet jeśli jest to tylko szybki strzał.
Tak czytałem i czytałem, kiedy smoki pojawią się w tej baśni.

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
Jeszcze wczoraj walczyliśmy tu z próbą racjonalizowania kazirodztwa, które burzy więzi rodzinne, a dziś tak piękny przykład wsparcia człowieka w potrzebie. Wzruszyłem się, nie ukrywam.

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Ale do Blanki Lipińskiej to Ci, bracie, daleko. Nie wspomiając już, że dział z opowiadaniami jest niżej.

Mężczyzna

delfin2069

Cichy Podglądacz
Farciarz …. Moja ma 60 lat i nadwagę ale jestem uzależniony od seksu i to srogo, więc i tak bym ją wyruchal
😅 ale jak bym ja złapał za dupe to pewnie oblała by mnie benzyna i podpaliła

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Daniel, mh... daniel....daniel...... niczym Daniel zwyczajny, ssak z rodziny jeleniowatych, którego gody nazywa się w żargone przyrodniczym "bekowisko".

Jak to sie pięknie składa wszystko.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Poczekaj, jak Ci kiedyś zięć tak powie, jak przyjdziesz do niego pomóc mu w opiece nad wnukami.
Nie zmierzajmy w tę stronę, będę wyluzowaną teściową (bo zięć z technicznych powodów odpada - chociaż teraz to niczego nie można być lgbtpewnym 😱) opowiadającą dowcipy o teściowych rechocząc w głos. Już i tak mam traumę przez moją teściową, która przed ślubem oznajmiła mi radośnie "chciałabym, żebyś mówiła mi mamo" 🤢 do tej pory zwracam się do niej bezosobowo 🤣