• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie?

Czy podnieca Was jak wasz partner połyka własną spermę

• Total voters
    52
Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
2.png

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
na razie udało mi się skończyć w środku a potem zrobić minetkę, aż doszła, fajne doświadczenie, trochę wyciekało w czasie lizanka :) podczas orgazmu wypłynęło :) Na pewno powtórzę :). Natomiast Moja kobieta nie jest skora połykać, wypluwa, gdy strzelę czasem w usta. Zdarzyło się, gdy naprzemiennie ssała i waliła kutasa, po wytrysku języczkiem dotknęła spermy, uśmiechała się przy tym, myślę, że pomału przełamujemy różne bariery :)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Wczoraj na koniec po ostrym bzykaniu moja pani po 5 organach stwierdziła, że ma dość. Zapytałem czy mogę jeszcze. powiedziała, żebym sobie dokończył. Dałem jej do ręki szklankę po drinku. Leżała i trzymała szklankę a ja sobie waliłem klęcząc nad nią. Kiedy doszedłem podłożyła szklankę. Wypiłem przy niej całą porcję spermy. Zapytałem czy się jej to podobało. Powiedziała, że bardzo. Chyba będę tak robił częściej.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Raz już kiedyś było blisko bo jej powiedziałem, że chciałbym kończyć w ustach ale bez połykania i żeby mi to dała do ust. Dokończyła mi ustami tak sama od siebie. Ponieważ bylo to po prawie tygodniowej przerwie to wytrysk był obfity i mocny i nie potrafiła utrzymać takiej ilości w ustach. Wypluła to na rękę. Wiedziała, że chciałem też kiedyś spuścić się jej na rękę i żeby mnie tym nakarmiła więc przelała mi do ust z ręki. Może to nie cumkiss ale też było super być tak nakarmionym.