Kiedyś przedstawiłam swojemu partnerowi fantazję o spuście w moje usta i wzajemnej wymianie jego "soczków". Był mocno zdziwiony, jakby troszkę zniesmaczony. Do dziś nie udało mi się namówić go na takie zabawy. Ale... "co się odwlecze to nie uciecze".
Ja kiedyś tam na początku wspomniałem o jej połykaniu - w sensie czy jej nie przeszkadza wytrysk w usta.
Usłyszałem, że lubi mieć spermę na języku. Wywiązała się z tego rozmowa , która zakończyła się jej stwierdzeniem - "to spróbuj jak smakuje"...
Jeszcze tego samego wieczoru zlizywałem swoją spermę z jej piersi... Po prostu pożerała mnie wzrokiem
Teraz mineta po wytrysku w środku czy cum swapping to normalna część naszych sex zabaw.
Ja bym bardzo lubiła, jakby chłopak się na mnie spuścił, na pupcię, na cycuszki, na twarz, a potem ją ze mnie zlizał I zgarnął paluszkiem i dał mi go do buzi
Witam
Czy Wy kobiety lubicie jak wasz partner bawi się własną spermą? Np:
- wytryskuje na wasze ciało a później zlizuje
- kończy w waszych ustach a później mu ją przekazujecie
- kończy w środku i połyka wypływającą z Was spermę
Warto czasem siegać do głębin SF bo są tam ciekawe rzeczy. Ostatnio jest taka lawina nowych tematów, które są powielaniem starych treści, że trudno sie w tym połapać. Te "nowości" zasypują niejako treści, ktore już są, więc "złota łopata " nie jest najgorszym sposobem na trwanie atrakcujności forum
Warto czasem siegać do głębin SF bo są tam ciekawe rzeczy. Ostatnio jest taka lawina nowych tematów, które są powielaniem starych treści, że trudno sie w tym połapać. Te "nowości" zasypują niejako treści, ktore już są, więc "złota łopata " nie jest najgorszym sposobem na trwanie atrakcujności forum
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.