uważam że każda kobieta powinna połykać i to nie tylko obcym facetom, mężowi też
W takim razie każdy facet powinien doprowadzić kobietę do orgazmu, więc czemu kobiety narzekają na ich brak używając co to nowych gadżetów, które mogą zastąpić faceta? czyżby facet za mało się starał albo szybko skończył? Kiedyś usłyszałem mądre słowa od kobiety ,,po co mi facet, skoro mój wibrator jest 24h twardy... a mogę wybierać w rozmiarach,,
I tak mnie karci ta myśl, po co kobiecie w ogóle facet, skoro ma Instagrama i rzesze napalonych samców... może przecież sobie wejść, przeczytać przesłodzone i ukryte podtekstem komentarze aby się dowartościować?
Ale faktycznie, przyznaję tobie dziś ,,złotą myśl dnia,, (i za to chętnie dziś wypiję) że trzeba się z pewnymi sprawami pogodzić i nie ważne, jak będzie się facet starał to i tak będzie myślał o tej niepewności czy ona przypadkiem mnie nie zdradzi, wymieni na lepszy model, na kogoś kto w jej mniemaniu bardziej nadaje się na partnera (ale czy stałego?).
Moim skromnym zdaniem kobieta nie powinna połykać spermy, może - jeżeli zechce sprawić taką przyjemność, ale przecież nie musi...