Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
A jak według Ciebie jest traktowana jest prostytutka? Bo wg mnie to jedynym wyznacznik to kasa za seks. A sam seks może tak przeróżny jak przeróżny jest świat. Czyli traktowanie prostytutki to danie jej kasy.
Przyjdz jak sie bede z nia pieprzyc i sama wklada sobie palce w dupke i mi mowi ze chce by drugi pieprzyl jej dupke. Wtedy wyczaic musisz mpment kiedy przyjsc
Pytanie do Ciebie. Moja zona polyka oblizuje sperme, mowi mi w lozku ze jest Dziwka Suka ze tak mam ja pieprzyc a w rzeczywistosci tak nie jest. Co powiesz o takiej kobiecie? Czy moze ma rozdwojenie jazni? Poczuje tylko kutasa mojego w cipce i jest zupelnie kims innym. Jak Ty to widzisz?
Hej! Mam pytanie do kobiet. Czy jeśli spotykacie się tylko na seks z facetem z aplikacji typu Tinder lub dopiero co poznanym w klubie i dojdzie do seksu oralnego robicie loda do końca z połykiem? Czy wypluwacie spermę Bardzo mnie to ciekawi jaki jest wasz stosunek do tego
Pozdro!
Moja mówi mi,że jak się napali to może pójść na całość, "ale nie chce ( później) żałować ". Ale to są chyba wykręty. CHCE ostrego pieprzenia,tylko tak się kryguje jak sądzę.
Hej! Mam pytanie do kobiet. Czy jeśli spotykacie się tylko na seks z facetem z aplikacji typu Tinder lub dopiero co poznanym w klubie i dojdzie do seksu oralnego robicie loda do końca z połykiem? Czy wypluwacie spermę Bardzo mnie to ciekawi jaki jest wasz stosunek do tego
Pozdro!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.