a jaką jest ta najczęstsza ??To już zależy od dnia i partnernerów
a jaką jest ta najczęstsza ??To już zależy od dnia i partnernerów
Pierwsze miejsce,usta,drugie,cipka a na trzecim miejscu pupaa jaką jest ta najczęstsza ??
Doskonały wybórPierwsze miejsce,usta,drugie,cipka a na trzecim miejscu pupa![]()
dziękuje za cenne rady jak unikać pobrudzenia sukienkiPierwsze miejsce,usta,drugie,cipka a na trzecim miejscu pupa![]()
Myślę, że to byłoby adekwatne. Po co jakieś granice skoro to tylko jakiś przypadkowy gostekBez pytania mówisz? A będzie Ci się podobała, jak przypadkowa laska bez pytania wsadzi Ci w dupę grube i długie dildo?
Czyli z przypadkowym zasady nie obowiązują?Myślę, że to byłoby adekwatne. Po co jakieś granice skoro to tylko jakiś przypadkowy gostek![]()
po prostu - są parapety, dla których jesteście równoznaczne z towaremCzyli z przypadkowym zasady nie obowiązują?
Czy to dlatego potem tylu smutnych panów, którzy płaczą, że żadna nie chce im dać?po prostu - są parapety, dla których jesteście równoznaczne z towarem![]()
chyba właśnie rozwiązaliśmy ten problemCzy to dlatego potem tylu smutnych panów, którzy płaczą, że żadna nie chce im dać?
Na razie to tylko hipoteza roboczachyba właśnie rozwiązaliśmy ten problem![]()
ale jednak bardzo prawdopodobna , raczej jak by ktoś Cię potraktował jak w hipotezie była byś niechętnaNa razie to tylko hipoteza robocza![]()
Nie do końca jest to prawdą, ale oczywiście /przypadkowemu/ pozwalamy zrobić więcej i liczymy się z tym, że on może skończyć wszędzie, a jeśli tryśnie do ust, to co złego jest w połykaniu? Podejmujemy to ryzyko już na wstępie, gdy zgadzamy się na seks z nieznajomym.Czyli z przypadkowym zasady nie obowiązują?
Czy ja wiem czy przypadkowemu więcej? Raczej to zależy od mojego nastroju. Czy przypadkowy czy stały partner, jak mam chęć zaszaleć, po prostu szaleję. A co do połykania spermy to jakie to szaleństwo? Zawsze połykam. Nie lubię marnować tego co lubięNie do końca jest to prawdą, ale oczywiście /przypadkowemu/ pozwalamy zrobić więcej i liczymy się z tym, że on może skończyć wszędzie, a jeśli tryśnie do ust, to co złego jest w połykaniu? Podejmujemy to ryzyko już na wstępie, gdy zgadzamy się na seks z nieznajomym.
a to nie powinno być odwrotnie , że pozwala się na więcej komuś komu ufasz ??Nie do końca jest to prawdą, ale oczywiście /przypadkowemu/ pozwalamy zrobić więcej i liczymy się z tym, że on może skończyć wszędzie, a jeśli tryśnie do ust, to co złego jest w połykaniu? Podejmujemy to ryzyko już na wstępie, gdy zgadzamy się na seks z nieznajomym.
Nie wiem, czy zauważyłaś ale to był żart...Czyli z przypadkowym zasady nie obowiązują?
Jesteśmy w wątku o połykaniu spermy. Co to ma do rzeczy zaufanie lub jego brak? Albo dziewczyna lubi połykać albo nie. Albo facet ma smaczną spermę albo obżera się tłustum mięsem i nawet nie ma co brać mu do ust.a to nie powinno być odwrotnie , że pozwala się na więcej komuś komu ufasz ??
Jeśli mogę coś dodać odnośnie smaku, myślę że większy wpływ na smak mają papierosy czy mocne alkohole, ja nie trzymam żadnej diety a moja żona nie narzeka na smak.Jesteśmy w wątku o połykaniu spermy. Co to ma do rzeczy zaufanie lub jego brak? Albo dziewczyna lubi połykać albo nie. Albo facet ma smaczną spermę albo obżera się tłustum mięsem i nawet nie ma co brać mu do ust.
Masz rację co do alkoholu i papierosów. Co do diety, to spróbuj zjeść kilka plasterków ananasa, pomarańczy i następnego dnia poproś żonę o ocenę.Jeśli mogę coś dodać odnośnie smaku, myślę że większy wpływ na smak mają papierosy czy mocne alkohole, ja nie trzymam żadnej diety a moja żona nie narzeka na smak.
Dziękuję za radę ale to nie jest u nas koniecznie bo żonie smakuje taka jaka jest i sama nie chce zmianMa
Masz rację co do alkoholu i papierosów. Co do diety, to spróbuj zjeść kilka plasterków ananasa, pomarańczy i następnego dnia poproś żonę o ocenę
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;) | Masturbacja | 133 | |
G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 69 | |
P | Połykanie spermy | Porady seksualne | 398 | |
T | Zlizywanie spermy | Fetysze i perwersje | 18 | |
Z | Poszukiwana Pani, którą podnieca fetysz spermy. | Fetysze i perwersje | 0 |