• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pokazywanie Żony

Mężczyzna

anbajd

Cichy Podglądacz
też lubimy takie tematy, po powrocie z wakacji potrzebowałem konsultacji dermatologa - miałem spalone plecy na wakacjach, umówiłem wizytę w prywatnym gabinecie i udaliśmy się na wyznaczoną godzinę. Wtedy nic nie planowaliśmy, a wyszedł totalny spontan. Dermatolog był młody, wysportowany facet, widziałem po twarzy żony ze jej się spodobał. Podczas oględzin na szczeście nic niepokojącego nie wykrył ale dużo mówił że z opalaniem sie na słońcu trzeba mocno uważać. Widziałem, że zerka na żonę, wyglądała seksownie, była ubrana w lekką, krotką sukienkę, ma pełną 2-ke piersi i wtedy wpadłem na pomysł, powiedziałem, że żona ma jakieś znamię na kroczu i czy doktor nie zgodził by się zerknąć. Pan doktor ochoczo skinął głową. Widziałem, jak żona spojrzała na mnie, uśmiechnęła się i wyglądała na lekko zakłopotaną. Powiedziała, ze nie planowała wizytę, ja nalegałem mówiąc że jest okazja i nie trzeba będzie czekać na wyznaczenie kolejnej wizyty. Wtedy żona spytała się lekarza czy nie będzie to problem bo wizyta jest płatna a opłacona została tylko moja wizyta, lekarz odparł, że nie ma żadnego problemu i poprosił żonę zdjąć majtki i położyć się na kuszetce, zona tak zrobiła, ściągnęła majtki i położyła się na kuszetce, trzymając nogi zgięte w kolanach, następnie podwinęła sukienkę na brzuch i rozchyliła uda. Lekarz a za nim ja podeśliśmy do niej, lekarz usiadł na kuszetce i zajrzał jej między nogi. Wtedy pokazałem mu taki mały pieprzyk na wardze. Popatrzył chwilę i powiedział że potrzebuje lupki ze światełkiem, żeby zbadać zmianę. Podszedł znowui z tą lupką przysunął twarz tak blizko jej cipki, że jeśli by chciał, to mógł by ja polizać. Dotykał jej cipki i w pewnym momencie zaczął mówić że nie widzi nic niepokojącego w tym pieprzyku jednocześnie dotykając ją za cipkę, powiedział też, żeby uważać na depilatory laserowe i dotknął jej cipki i pociągnął palcami po całym rówku i powiedział, że skóra tu jest bardzo delikatna. Zapytał się czy nie ma jakieś inne zmiany na skórze, które ją niepokoją, powiedziałem że jest jedna przy piersi . Żona powiedziała że będzie musiała zdjąć sukienkę ale boi się że ktoś moze wejść do gabinetu, wtedy lekarz podstawił parawan i żona ściągnęłą sukienkę i stała przed nami całkowicie naga. Lekarz siedział na kuszetce i zaczął badać kolejny pieprzyk przy piersi żony, był cały czerwony. Znowu przygladał się z lupką a po chwili powiedział, że to też nie jest niepokojące.. Żona założyła sukienkę, majtki schowała do torebki i zapytała się lekarza czy mamy dopłacić za jej wizytę ale lekarz lekko zachrypniętym głosem zaprzeczył. Potem powiedział do mnie, że najlepiej zebym wrócił za 2 tygonie skontrolować spalone miejsce na skórze i na koniec powiedział zapraszam państwa!

Kobieta

Natiw

Cichy Podglądacz
spontany są fajne ..... tak nie raz wychodzi, że nigdy bym nie była w stanie sama wymyśleć takiego planu .... myślę oczywiście o nagości podczas badań medycznych .....

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
Czesc,

Może to głupie, ale od miesięcy bije się z myślami na temat tego że chciałbym pokazać obcym ludziom swoje żonę i obserwować ich reakcje, komentarze, czuć że im się podoba i ich kręci .

Jesteśmy razem 9 lat, szczęśliwi etc, ale to jest coś do mnie dosłownie prześladuje .
Czy ktoś też tak ma albo mnie rozumie?
Ja tak mam i rozumiem.
Lubię jak ktoś ją ogląda. Lubię chodzić z nią do ginekologa i patrzeć jak ją ogląda i dotyka. Lubię pokazywać jej zdjęcia kumplom, równiez takie ze "wszystkim".

Mężczyzna

Kaziczek

Nowicjusz
Ja pokazywałem koledze z pracy fotki żony przede wszystkim cipy i dupy i cycusiów ale mówiłem mu ze neta ściągnełem i czekałem na jego reakcję co on powie o jej cipie czy cycusiach, dopiero po latach powiedziałem mu, że to były fotki żony, do dziś razem je oglądamy a potem rączki w ruch no i usta. :) On znowu jak się podjara to wysyła mi swojego kutaska, żebym pokazał je żonie bo on strasznie jest na nią napalony.

Mężczyzna

Danny98

Cichy Podglądacz
Ja pokazywałem koledze z pracy fotki żony przede wszystkim cipy i dupy i cycusiów ale mówiłem mu ze neta ściągnełem i czekałem na jego reakcję co on powie o jej cipie czy cycusiach, dopiero po latach powiedziałem mu, że to były fotki żony, do dziś razem je oglądamy a potem rączki w ruch no i usta. :) On znowu jak się podjara to wysyła mi swojego kutaska, żebym pokazał je żonie bo on strasznie jest na nią napalony.
Też bym popatrzył