• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pogorszenie erekcji

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Od jakiegoś czasu mamy nawał pracy w firmie, raczej się to nie skończy przez najbliższe 2 miesiące bo jest sezon. Poza tym dochodzi do tego siłownia i dom, odczuwam znaczne pogorszenie w tych sprawach. Niby nie jest tak źle przy dziewczynie ale sam czuję ten dyskomfort psychiczny, ze wcześniej było lepiej.

tatarzyn

Nowicjusz
Wydaje mi się że to pogoda i krótszy dzień na to wszystko wpływają. Ja ogólnie czuję się tak jak by mi trochę brakowało sił, rano ciężej wstać, a tak naprawdę podobny cykl życia do tego co latem kiedy nie odczuwałem dyskomfortu.

Mężczyzna

Barczys

Cichy Podglądacz
Doszukiwałbym się tutaj problemów w psychice oraz w przepracowaniu. Zbyt duża praca nie sprzyja dobrze jeśli chodzi o erekcję. Jestes pewnie zestresowany a jak widzisz u siebie pogordzenie w tej sferze to stresuje Cię to jeszcze bardziej i jest tutaj błedne koło. Jak się czujesz po alkoholu? Robileś jakies badania?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Ilość i jakość snu, ilość stresu, dieta, ilość aktywności fizycznej i kondycja układu sercowo-naczyniowego oraz zdrowie psychiczne mają niebagatelny wpływ na sprawność seksualną. Wiąże się to zarówno z ilością testosteronu, jak i z kondycją całego organizmu.
Problemy ze sprawnością seksualną są sygnałem, że z organizmem coś ogólnie jest nie tak - nigdy nie są problemami samymi w sobie.

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Po alkoholu to już całkiem padaka tak wiec ostatnio nie pije. Badania robiłem w związku z badaniami pracowniczymi i wszystko jest w porządku.

Mężczyzna

Barczys

Cichy Podglądacz
Ale robiłeś sobie jedynie morfologię i cukier czy badałeś sobie hormony? Bo to hormony są najważniejsze. Dobrze przebadać sobie prolaktynę, testosteron, ewentualnie tarczycę. No i tak tymczasowo warto wspomóc się środkami z L argininą, pomagaja a l arginina to nie sildenafil tak więc nie uzależnia, niezły skład mają braveran oraz Viamen, chociaż sam polecam ten drugi bo u mnie dawał szybsze efekty.

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
No właśnie nie robiłem sobie hormonów ale muszę się któregoś dnia wybrać i sobie przebadać. Zastanawiałem się nad tabletkami ale czy nie jest tak, że jak zacznę brać to potem nie będę w stanie przestać ich przyjmować?

Mężczyzna

Barczys

Cichy Podglądacz
Nie o ile nie jest to sildenafil, który faktycznie ma działanie uzależniające i nie powinno się go brać bez pogadania o sytuacji z lekarzem, ale te z l argininą są bezpieczne. Nie powinieneś się od nich uzależnić.

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Kiedyś jak pracowałem fizycznie czyli na rozładunku warzyw. W ciągu 4 godzin rozładowywalo się 10 ton a nawet więcej to miałem później taka erekcję że mogłem nią kruszyć mury.