• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podziele sie dziewczyna

Kobieta

onirazemwedwoje

Cichy Podglądacz
Hej.

Szukam kolegę, z którym pogadam o mojej Pani, najlepiej kogos w zwiazku, kto lubi sie wymieniac fotkami. Zaznaczam, ze mam pozwolenie mojej i tego samego wymagam. Rozmowy na temat fetyszy, partnerki, wspólne fantazje, walenie. Bi nie musisz byc, ale milo by bylo :)

Mam 28 lat, dziewczyna 22.
Kogo preferuje? W miare w podobnym wieku, nie jaraja mnie bardziej puszyste osoby.

Lubie grac w prawda/żądanie, stópki, małe piersi, downblouse, cuckold, rozkazy, poniżanie, pisanie po ciele, przebieranki, wyśmiewanie, pokazywanie mojej Pani, dzielenie się nią, patrzec gdy ktoś dochodzi oglądając ją.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
A Ty pewny jesteś, że ten kto się do Ciebie zgłosi, to nie będzie oszust, który wyłudzi zdjęcia Twojej dziewczyny, w zamian za zdjęcia z neta które dostaniesz?

Albo i Ty jesteś takim właśnie oszustem, bo Twoje konto zbyt wiarygodnie nie wygląda.

A najśmieszniejsze będzie jak trafi na siebie dwóch takich nieświadomych tego oszustów, którzy zbrendzlują się pod zdjęcia z neta, które wzajemnie sobie nawysyłają.