• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Właśnie to jest największy problem u facetów, zazdrość i brak luzu.Nie lubię geji czy facetów bi mimo że sama jestem ale co w tym złego jakby dwa kutasy się zetknęły albo jakby dziewczyna chciała dwa w buzi...... choć szanuję, każdy ma swoje granice i nie każdy lubi to samo.
Ja nie jestem bi, ale przy pierwszej zabawie w trójkącie z zoną i jej kolegą wlasnie żona zechciała wziąć dwa do buzi i żadnemu z nas to nie przeszkadzało, w tym sensie, ze nie skupiałem się na drugim kutasie tylko na jej piszczotach. Podobnie w kilku innych sytuacjach kiedy zerknąłem się w jakiś sposób z drugim facetem w trakcie tych zabaw.

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Ja nie jestem bi, ale przy pierwszej zabawie w trójkącie z zoną i jej kolegą wlasnie żona zechciała wziąć dwa do buzi i żadnemu z nas to nie przeszkadzało, w tym sensie, ze nie skupiałem się na drugim kutasie tylko na jej piszczotach. Podobnie w kilku innych sytuacjach kiedy zerknąłem się w jakiś sposób z drugim facetem w trakcie tych zabaw.
A ile razy przy takich zabawach jak podwójny finał spermą się dostanie rykoszetem od kolegi

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
W najbliższą sobotę szalona noc. My, nasza przyjaciółka i nigeryjskie małżeństwo. Każda z nas zaliczy podwójną penetrację. Chciałabym doświadczyć z czarnym spit roast. On z tyłu, a mój mąż ♥️ z przodu. Może się uda. Co się ze mną dzieje?🤔

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
W najbliższą sobotę szalona noc. My, nasza przyjaciółka i nigeryjskie małżeństwo. Każda z nas zaliczy podwójną penetrację. Chciałabym doświadczyć z czarnym spit roast. On z tyłu, a mój mąż ♥️ z przodu. Może się uda. Co się ze mną dzieje?🤔
Ciekawi mnie zawsze dlaczego czegoś chcemy, dlaczego czegoś pragniemy. Dlaczego akurat czarny z tyłu, a mąż z przodu? 😉
Długo trwają te wasze zabawy? Mam konkretnie na myśli seks.

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Ciekawi mnie zawsze dlaczego czegoś chcemy, dlaczego czegoś pragniemy. Dlaczego akurat czarny z tyłu, a mąż z przodu? 😉
Długo trwają te wasze zabawy? Mam konkretnie na myśli seks.
Odkąd jestem w drugim związku. Mąż ♥️ otworzył mnie na różne doznania. Zaczęłam pragnąć więcej i dobrze mi z tym. Mąż jest dominujący.
Mąż z przodu by widział jak mnie czarny pieprzy.