• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Rafcio30

Nowicjusz
Nie jestem kobietą więc raczej nie wiem co czujecie wypełnione 2 czy to realnymi czy realny plus zabawka. Wiem jedno kobiety z którymi bawiłem się w ten sposób były zawsze zadowolone i odpowiadało im że mają obie swoje dziurki wypełnione

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
🤔 Zależy jak na to patrzeć...
1) Podwójna penetracja przez dwóch mężczyzn jednocześnie
2) Podwójna penetracja przez jednego faceta np. on i jego paluszki i tu do wyboru dwie konfiguracje w zależności co bardziej lubi posuwać cipkę czy dupkę.
3) Podwójna penetracja facet + gadżet, konfiguracja też zależna od preferencji partnerów.
Jak widać możliwości trochę jest... osobiście byłabym skłonna rozważać tylko i wyłącznie 2 i 3 opcję 🙄
Trzy razy doświadczyłam opcji 1). Opcję 3). co pewien czas ( mniej więcej raz, dwa razy w miesiącu).

Kobieta

Arletka

Podrywacz
Ja lube być ruchana z dwóch końców. To et fantastyczne i podniecające czuć dwa penisy jak pracują. Często zapraszam klientów do siebie i oddaje swoje otwory do dyspozycji na wiele godzin.
A jeszcze lepiej być ruchaną na trzy kutasy dwa w dupkę jednocześnie i jeden w gardło. Umm super!

Kobieta

bluemalibu

Cichy Podglądacz
🤔 Zależy jak na to patrzeć...
1) Podwójna penetracja przez dwóch mężczyzn jednocześnie
2) Podwójna penetracja przez jednego faceta np. on i jego paluszki i tu do wyboru dwie konfiguracje w zależności co bardziej lubi posuwać cipkę czy dupkę.
3) Podwójna penetracja facet + gadżet, konfiguracja też zależna od preferencji partnerów.
Jak widać możliwości trochę jest... osobiście byłabym skłonna rozważać tylko i wyłącznie 2 i 3 opcję 🙄
To tak jak ja miałam tylko 2 i 3 na 1 nigdy się nie zgodzę 🫣

Mężczyzna

MadZed79

Cichy Podglądacz
Czy decydując się na układ 2m kobieta świadomie wybiera małego penisa ? Raczej wątpię, chyba ,że ma jakiś fetysz małych penisów, lub jej partner ma małego penisa i robi to ,żeby jemu nie było głupio, ... Ale logicznie jak już się decydujesz na taki układ to ten dodatkowy mężczyzna jest wybierany wyłącznie wzrokowo przez kobietę, to tak z doświadczenia
Chyba, że wybiera jednego mniejszego, bo np woli takiego w anusa, by nie być rozjechana za mocno ;)