• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ja myślę że dziewczyny są bardziej otwarte niż faceci na tego typu zabawy.
Na jakiej podstawie tak myślisz? Znasz wiele kobiet, które są na to otwarte?

Jeśli tak, to myślę, że to alkiem logiczne. To kobieta jest zadowalana w takim układzie bardziej niż facet, bo co 4 ręce i 2 penisy to nie 2 ręce i jeden, a po drugie, przykład cuckoldu pokazuje, że dzielenie się przez faceta swoją kobietą z innym nie jest ogólnie akceptowalne społecznie.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Tak tak oczywiście,ja nie miałam nigdy sexu w większym gronie choć marzy się od wielu lat w każdej konfiguracji.Tylko że będąc w związku to raczej nierealne a tylko jeden chłopak namawiał i chciał tylko wtedy ja odmówiłam.Super jak pary eksperymentują a w większości jednak zazdrość by nie pozwoliła na tego typu zabawy,dla facetów problem jak dziewczyna się odważniej ubierze i inni się gapią a co dopiero trójkąt.
Czy to nie Ty chciałaś się jakiś czas temu wybrać do swingers clubu ? 😉
Nie udało się?

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz

Jeśli tak, to myślę, że to alkiem logiczne. To kobieta jest zadowalana w takim układzie bardziej niż facet, bo co 4 ręce i 2 penisy to nie 2 ręce i jeden, a po drugie, przykład cuckoldu pokazuje, że dzielenie się przez faceta swoją kobietą z innym nie jest ogólnie akceptowalne społecznie.
Dla wielu ludzi cuckold jest zły i jak tak można, ale jak już jest układ 2m 1k to już inaczej się na to patrzy niby, i że to już jest okej , bo czemu nie :)

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Dla wielu ludzi cuckold jest zły i jak tak można, ale jak już jest układ 2m 1k to już inaczej się na to patrzy niby, i że to już jest okej , bo czemu nie :)
Też mam takie wrażenie. W cuckoldzie niemęska i przez to "niedopuszczalna" społecznie wydaje się bierna rola męża. W klasycznym trójkącie faceci są jednak aktywni- zarówno mąż jak i ten drugi, co wydaje się bardziej akceptowalne.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman

Dwa małe białe kutasiki to prawie jak jeden czarny kutas

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Kiedyś rozmawiałem na innym czacie z osobnikiem (podobno kobietą) i za Chiny nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić jak można być w takim układzie kukoldowym