mialam.Dwa w cipce.Doszli prawie razem.MiłeDrogie Panie jakie są wasze odczucia na temat podwójnej penetracji? (członek + dildo) Lubicie?Próbowałyście bądź chciałybyscie spróbowac?
mialam.Dwa w cipce.Doszli prawie razem.MiłeDrogie Panie jakie są wasze odczucia na temat podwójnej penetracji? (członek + dildo) Lubicie?Próbowałyście bądź chciałybyscie spróbowac?
Jak nie spróbował niech trać. Jest duża różnica jak najpierw trochę prostate podnieciMój mąż się nie zgadza , ani na anal ani na dildo wibrator czy inne podobne cuda.
U mnie też się to sprawdziło Żona zadowolonaZ partnerka próbowaliśmy dwa w cipce wibro i mój penis i wibro w cipce penis w tyłeczku doznania super przyjemnie
Bardzo przyjemnie na dwie dziurki, w połączeniu z lizaniem i podgryzaniem sutków coś wspaniałego, polecam.Drogie Panie jakie są wasze odczucia na temat podwójnej penetracji? (członek + dildo) Lubicie?Próbowałyście bądź chciałybyscie spróbowac?
Właśnie My dokładnie tak samo praktykujemyBardzo przyjemnie na dwie dziurki, w połączeniu z lizaniem i podgryzaniem sutków coś wspaniałego, polecam.
Kutas razem z dildo w cipce też mega..
Moja żona lubi dwa prawdziwe penisy jednocześnie w sobie mieć w cipce,a jeszcze lepiej jak się jednocześnie spuszczają, jest wtedy dużo sperma, uwielbia toWiesz, jest taka możliwość . Niektóre tak robią, że w pochwie jest i penis i wibrator/dildo
jeszcze lepiej jak masz klamry/zaciski na sutkach albo kolczyki jak ja, doznania są mocniejsze. lizanie takich sutków połączone z ruchaniem w dwie dziurki albo kutas z dildo w cipie daje bardzo intensywne i mocne doznania. Na samą myśl zaczynam się nakręcać.Właśnie My dokładnie tak samo praktykujemy
Mam podobnie ale z tymi klamrami fajny pomysłjeszcze lepiej jak masz klamry/zaciski na sutkach albo kolczyki jak ja, doznania są mocniejsze. lizanie takich sutków połączone z ruchaniem w dwie dziurki albo kutas z dildo w cipie daje bardzo intensywne i mocne doznania. Na samą myśl zaczynam się nakręcać.
jeszcze lepiej jak masz klamry/zaciski na sutkach albo kolczyki jak ja, doznania są mocniejsze. lizanie takich sutków połączone z ruchaniem w dwie dziurki albo kutas z dildo w cipie daje bardzo intensywne i mocne doznania. Na samą myśl zaczynam się nakręcać.
Dopóki nie miałam kolczyków, mąż zakładał mi najpierw kajdanki a potem obroże i zaciski na suteczki… coś wspaniałego…Mam podobnie ale z tymi klamrami fajny pomysł
Spuszczał się głęboko w cipkę ?Dopóki nie miałam kolczyków, mąż zakładał mi najpierw kajdanki a potem obroże i zaciski na suteczki… coś wspaniałego…
Napisz jak było pierwszy raz ,chce spróbowaćUwielbiam
Ja ostatnio żonie wjebałem do cipy kutasa i wibrator w tym samym czasie Było mega ciasno i zarazem zajebiście i dla niej i dla mnie.W pewnym momencie poczułem się jak bym rżnoł żonę z innym facetem na dwa batyTo było by coś ciekawego
Zrób tak w realu z dodatkowym facetem to dopiero poznasz frajdę. Najlepsze jest to jak obaj jednocześnie się spuszczają.Ja ostatnio żonie wjebałem do cipy kutasa i wibrator w tym samym czasie Było mega ciasno i zarazem zajebiście i dla niej i dla mnie.W pewnym momencie poczułem się jak bym rżnoł żonę z innym facetem na dwa baty
Długo się do tego tematu podchodziłam, aktualnie prawie zawsze podczas seksu mam koreczek analny. Naturalnie zdarza się że uzyskamy dildo a podczas spotkań trójkątnych również nie odmawiam.Drogie Panie jakie są wasze odczucia na temat podwójnej penetracji? (członek + dildo) Lubicie?Próbowałyście bądź chciałybyscie spróbowac?
Czasami robimy tak że mój facet siada na mnie i robię mu Hiszpana albo loda a on wkłada mi jeden vibrator w cipke a drugi w pupkę. Pełna penetracja.Drogie Panie jakie są wasze odczucia na temat podwójnej penetracji? (członek + dildo) Lubicie?Próbowałyście bądź chciałybyscie spróbowac?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Podwójna penetracja | Fetysze i perwersje | 11 | |
A | Podwójna penetracja | Seks | 18 | |
Podwójna penetracja | Seks | 318 | ||
X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 43 | |
T | Penetracja na chwilkę - bez kontynuacji | Seks | 1 |