• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podrywanie na szybki sex

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Nie zdarzyło mi się mylnie odczytać jako kobiecie :)
I tu jest główny powód - jako kobiecie ;) Miałem parę lat temu sytuację w której kobieta wysyłała sygnały (na domówce od czasu do czasu nasze spojrzenia się spotykały, gdy tańczyła solo i zaczynała wywijać tyłkiem zerkała na mnie), lecz później okazało się że nic nie sugerowała. A może była to kolejna z gierek damsko-męskich pt. "zgrywaj niedostępną"... albo tylko chciała podbudować swoją samoocenę... Do dziś tego nie rozgryzłem.

Kobieta

VivaLaRosa

Cichy Podglądacz
I tu jest główny powód - jako kobiecie ;) Miałem parę lat temu sytuację w której kobieta wysyłała sygnały (na domówce od czasu do czasu nasze spojrzenia się spotykały, gdy tańczyła solo i zaczynała wywijać tyłkiem zerkała na mnie), lecz później okazało się że nic nie sugerowała. A może była to kolejna z gierek damsko-męskich pt. "zgrywaj niedostępną"... albo tylko chciała podbudować swoją samoocenę... Do dziś tego
Zerkała... czasem sie spotykały. No wlaśnie to nie to :) wywijała tyłkiem i zerkała? Tak chyba w podreczniku starego kawalera opisują chętne kobiety 🤣
Ciężko jest opisać takie niewerbalne sygnały. To trzeba mieć, czuć w sobie. Chyba nie da się tego nauczyć niestety.
Dłuzsze spojrzenie- jedno. Muśnięcie. TEN ruch warg. To się widzi. To się czuje :)
Jak ktoś tego nie ma naturalnie to niestety jest brany za napaleńca 🤣

C

col.Greg

Guest
Zerkała... czasem sie spotykały. No wlaśnie to nie to :) wywijała tyłkiem i zerkała? Tak chyba w podreczniku starego kawalera opisują chętne kobiety 🤣
Ciężko jest opisać takie niewerbalne sygnały. To trzeba mieć, czuć w sobie. Chyba nie da się tego nauczyć niestety.
Dłuzsze spojrzenie- jedno. Muśnięcie. TEN ruch warg. To się widzi. To się czuje :)
Jak ktoś tego nie ma naturalnie to niestety jest brany za napaleńca 🤣
Pewnych rzeczy, raczej zjawisk nie da sie opisać słowami. Próby opisania jak gdyby niweczyły tę subtelną tkankę porozumienia, która się zdarzyła i w zasadzie jest poza nasza kontrola;):ROFLMAO:
Kto nie poczuł, nie jest w stanie zrozumiec.

C

col.Greg

Guest
W tym miesjcu doszedłem do granicy spamu🤭Nie mogę dalej rozwijac. ale żeby ratować reguły forum napiszę, że gra oczami na szybki seks to dla mnie wtedy jak ona pokazuje mi wzrokiem, że mamy wyjść zklubu:devilish::ROFLMAO:
Natomiast rzeszta pracy wzrokowej to już romans i to piekny. Tak głęboki, jak głębokie były te pierwsze spojrzenia:sneaky:😊

Mężczyzna

KońzValony

Nowicjusz
Nie ma błędnego wysyłania sygnałów. Zawsze jest jakaś intencja. Kobiety lubią czasami też pograć albo się pobawić bez Happy endu łóżkowego (z różnych powodów , czasami dla podbicia ego, emocji, itd). W gastronomicznych słowach , dają powąchać danie ale nie spróbować 🤷‍♂️

Mężczyzna

miszczu4

Cichy Podglądacz
Ja bym jeszcze w,ial poprawkę na bajkopisarstwo, dużo było takich co klapali jacy to oni nie są żigolo, a po rozmowach z ich zdobyczami wychodziło, że to wałek albo , że lepiej byłoby się tym nie chwalić, bo dziewczyna smiechla :)