No to .... ciekawe o co chodziło założycielowi tematu.
Byłem i jestem zainteresowany czy są też osoby, które lubią umięśnione sylwetki. Używając słowa sportsmenki, chciałem zawęzić to do grona kobiet, które uprawiają sport profesjonalnie i są bardziej znane.
BO zrozumiałbym - które ze sportsmenek Was podniecają.
Ale to nie jest temat które sportsmenki podniecają tylko czy sportsmenki podniecają.
Zaraz po głównym pytaniu zadałem kolejne "Jeśli tak, to jakie są wasze ulubione?"
Ale fakt, główne pytanie mogłoby być lepiej sformułowane.
A ja pytam z jakiego powodu.
Mnie osobiście najbardziej kręcą siatkarki, z prostego powodu, najbardziej podobają mi się nogi u kobiet, a siatkarki mają je dobrze zbudowane i zgrabne. Dodatkowo jeśli chodzi ogólnie o sportsmenki to podoba mi się ta cała idea wokół. Są to osoby, które ciężko pracują i dążą do celu, są to osoby zdyscyplinowane i z charakterem. Po prostu kręci mnie taki typ kobiety. A bardzo miłym dodatkiem, efektem ciężkiej pracy i tego co już wcześniej wspomniałem, jest zdrowa i zadbana sylwetka.
Gdyby były na przykład sprzedawczyniami albo grabarkami to już nie podniecałyby?
Dla mnie, jeśli chodzi tylko o aspekt wizualny to nie było by najmniejszej różnicy. Jednak patrząc na całokształt, to bardziej by mnie kręciła kobieta, która wyróżnia się determinacją, ambicją i sportowym zacięciem.