• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podniecają kogoś sportsmenki?

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
Niby nie chciałbym umięśnionej laski, ale muszę przyznać, że jak taka sportsmenka prezentuje swój biceps to ręka świerzbi do kapucyna przed monitorem 🤫

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Jej mamuśka też fajna ;)

a8e68084893a00cc3cf52e98790fba9523dfd4a474f4a375a7f4d71c59d9834a.png
No mamuśka niezła, byłbym przekonany że to siostry

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Tak zapytam - na zdjęciach pokazywane są piękne panie. I teraz w ramach tego tematu - one podniecają niektórych tylko dlatego, że są sportowcami? Gdyby były na przykład sprzedawczyniami albo grabarkami to już nie podniecałyby?
Bo chyba o coś innego chodzi w temacie. Albo powinno chodzić. Co jest charakterystycznego dla sportowca? Wcale niekoniecznie mięśnie, albo masa. Chyba rywalizacja, wygrywanie. I może to powinno podniecać.

Mężczyzna

Krakenik

Seks Praktykant
Tak zapytam - na zdjęciach pokazywane są piękne panie. I teraz w ramach tego tematu - one podniecają niektórych tylko dlatego, że są sportowcami? Gdyby były na przykład sprzedawczyniami albo grabarkami to już nie podniecałyby?
Bo chyba o coś innego chodzi w temacie. Albo powinno chodzić. Co jest charakterystycznego dla sportowca? Wcale niekoniecznie mięśnie, albo masa. Chyba rywalizacja, wygrywanie. I może to powinno podniecać.
To ja może odpowiem za siebie. Chodzi raczej o piękną kobietę w stroju sportowym czyli np. dla siatkarek czy lekkoatletek charaketrystyczny strój z krótkimi spodenkami to robi największą robotę. Gdyby zajmowały się czymś innym nie chodzi o to, że nie podniecałyby aczkolwiek chodzi o piekną kobietę w sportowym stroju.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
To ja może odpowiem za siebie. Chodzi raczej o piękną kobietę w stroju sportowym czyli np. dla siatkarek czy lekkoatletek charaketrystyczny strój z krótkimi spodenkami to robi największą robotę. Gdyby zajmowały się czymś innym nie chodzi o to, że nie podniecałyby aczkolwiek chodzi o piekną kobietę w sportowym stroju.
No to .... ciekawe o co chodziło założycielowi tematu.
BO zrozumiałbym - które ze sportsmenek Was podniecają.

Czyli dla ciebie ta sama kobieta ale nie w sportowym stroju już nie będzie okej? Czy po prostu podniecają Cię krótkie spodenki na tyłku choćby pani z biura obsługi klienta przedsiębiorstwa pogrzebowego?

Mężczyzna

Krakenik

Seks Praktykant
No to .... ciekawe o co chodziło założycielowi tematu.
BO zrozumiałbym - które ze sportsmenek Was podniecają.

Czyli dla ciebie ta sama kobieta ale nie w sportowym stroju już nie będzie okej? Czy po prostu podniecają Cię krótkie spodenki na tyłku choćby pani z biura obsługi klienta przedsiębiorstwa pogrzebowego?
Przeczytaj jeszcze raz poprzedni mój komentarz i wróć jak zrozumiesz

Mężczyzna

Krakenik

Seks Praktykant
Ale ja zrozumiałem. Zadałem dwa pytania by zrozumieć lepiej. A Ty nie potrafisz odpowiedzieć ....
Nie zrozumiałeś skoro zadajesz pytanie "Czyli dla ciebie ta sama kobieta ale nie w sportowym stroju już nie będzie okej? " a odpowiedz jest zawarta w komentarzu powyżej

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry