Wszystkie na zdjéciu. Stojà nade mna w mojej potrojnych rozmiarow kabinie prysznicowej( zapraszam), ubrane tylko w czarne latexowe kozaki sikaja mi do buzi, po czym kochamy sie na ziemi w gestej mgle pary. W tle leci muzyka " flatline Miami" Mmmm... Marzenie.
każdy ma swoje jazdy ale czytając Twoją śmiechłem lekko szczególnie z tej muzyki w tle
wracając do tematu sportsmenek, nawet polskie fighterki w bikini lub spodenkach obcisłych podkreślających pupę też są seksowne, Joanna Jędrzejczyk, Karolina Kowalkiewicz czy Julia Szeremeta z wypiętymi pupami dla mnie były by VERY NICE
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.