Wprawdzie jeszcze nie otrzymałem takiej propozycji, jednak gdybym taką otrzymał od kobiety, to owszem, podnieciłoby mnie to. Moja próżność byłaby wtedy mile połechtana, bo poczułbym, że jestem uznawany za atrakcyjnego seksualnie, choćby i tylko na podstawie tego, co piszę na forum. Na forach erotycznych - na tym i na jeszcze jednym, na którym swego czasu się udzielałem - natrafiałem na takie posty kobiet, o których nawet nie wiedziałem, jak wyglądają, że doprowadzały mnie one do przekonania, że gdybym taką kobietę spotkał na żywo, to oddałbym się jej bez wahania. Bo z tych postów wnioskowałem, jakie te kobiety mają poglądy i podejście do wielu kwestii, a nieraz do tego również jaki mają rodzaj humoru - i wiele informacji dot. ich osobowości. I pomyślałem, że te kobiety musiałyby wyglądać naprawdę bardzo mocno nie w moim guście, żebym im odmówił, gdyby mi złożyły propozycję.
Tak że nieraz fantazjowałem o użytkowniczkach forum wyłącznie na podstawie tego, co piszą na forum.
Tak że nieraz fantazjowałem o użytkowniczkach forum wyłącznie na podstawie tego, co piszą na forum.