Czyli jakich?Czy podnieca was otrzymywanie propozycji seksualnych w prywatnych wiadomościach?
Powiem Wam szczerze, że mnie trochę tak
Niekoniecznie, dostawałam też całe rozprawki z wizją nadawcy co, kiedy i jak.Czyli jakich?
"Co powiesz na bzykanko"
Jeśli takie, to ja podziękuję.
jak i drugi"Co powiesz na bzykanko"
typ wiadomości w żaden sposób nie jest w stanie rozpalić mojego libido.Niekoniecznie, dostawałam też całe rozprawki z wizją nadawcy co, kiedy i jak.
To jest już w ogóle komiczne, że niektórzy się tak zachowują...Faceci, którzy sądzą, że jeśli kobieta lub para jest na portalu erotycznym to szuka "kutasa do zerżnięcia" i nic więcej.
Myślą, że Panny tu są łatwe i chcą się tylko jebać jak króliczki
Ja miałem taką propozycję ,,zrób sobie fotki i napisz mój nick,, WTFPierwsza wiadomość od nieznanej osoby i propozycje seksualne = kosz.
Kto takie wiadomości przesyła? Faceci, którzy sądzą, że jeśli kobieta lub para jest na portalu erotycznym to szuka "kutasa do zerżnięcia" i nic więcej.
Myślą, że Panny tu są łatwe i chcą się tylko jebać jak króliczki
Najlepsze jest, gdy taki delikwent otrzymuje odmowę spotkania... Następuje wielka obraza i teksty w stylu "To po co masz tutaj konto!" - to się tyczy głównie portali swingerskich.
Tu na forum, nie otrzymaliśmy jeszcze takich bezpośrednich propozycji.
Co ciekawe - nie wynika to zwykle z chamskości tylko z braku wiedzy/doświadczenia.Jak otrzymuję takie wiadomości to wiem, że to bot
To jest już w ogóle komiczne, że niektórzy się tak zachowują...
Czytając różne posty tutaj - także często brak ortografii i interpunkcjiTo jest kwintesencja tego, że mężczyźni (nie wszyscy oczywiście) posiadają nie brak kultury, ale brak elementarnej wiedzy!
DokładnieCzytając różne posty tutaj - także często brak ortografii i interpunkcji
powinieneś się cieszyć, zawsze to jakieś branieNatomiast jeszcze z mojego punktu widzenia najbardziej irytujące jest dostawanie wiadomości od facetów, mimo że wcześniej "podziękowałem" za ofertę tłumacząc, że jestem hetero...
Jak się nie ma, co się lubi...powinieneś się cieszyć, zawsze to jakieś branie
O to to! Fotki!Ja miałem taką propozycję ,,zrób sobie fotki i napisz mój nick,, WTF
Samo przybycie na forum kobiet jest zachęcające dla tzw. koniobijców i nie dziwi mnie fakt, że faceci proponują spotkania.
To trza du..ę wypiąć?Jak się nie ma, co się lubi...
Taaa, jeszcze zamknąć oczy i cieszyć się z braniaTo trza du..ę wypiąć?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Panie co was podnieca podczas seksu? | Seks | 24 | |
O | Wymiana zdjęć... was też to tak podnieca? | Ogłoszenia | 36 | |
S | Pytanie do pań-czy podnieca Was to ? | Seks | 6 | |
T | Podnieca Was wysyłanie swoich nagich zdjęć? | Seks fotki i filmy | 367 | |
K | Co was podnieca? | Seks | 209 |