• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Podgladanie żony w przymierzalni

Mężczyzna

zbychu7702

Cichy Podglądacz
Nas tez to kręci, moja potem fantazjuje że przymierza sexi majtki prześwitujące i tak odchyla zasłonę pokazując się innym a potem wchodzę i nie do końca mamy zamkniętą kiedy ją od tyłu zapinam...

Mężczyzna

japo40

Nowicjusz
Lubię podglądać inne kobiety niz moja żona...
Ja uwielbiam podglądać moją partnerkę ponieważ ma to pewien urok kiedy nie wie że patrzę... A ciekawość w kierunku innych kobiet jest moim zdaniem całkiem naturalna i ekscytująca. Szczególnie kiedy uda się w takiej wcześniej wspomnianej przymierzalni zerknąć na fajne cycuszki albo pupę... Zawsze to jakiś bonusik od żyćia.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Tak jak @japo40 napsiał, podglądanie w przymierzalni to miły bonusik od życia :).
U nas nyły w sumie dwie ciekawe sytuacje:
1. Latem, jak moja Żona poszła na shopping do galerii w samym topie (bez stanika). Opowiadała mi, że w miała taką sytuację gdy przymierzała jakieś ciuszki - koszulki czy coś i spotkała na sobie wzrok młodego chłopaka w lustrze jak się jej przyglądał przez szczelinę w kotarze. Oczywiście stała wtedy toples.
2. Byliśmy razem na zakupach, również jakoś latem i też nie miała na spobie stanika. Ale ty razem, jak się przebierała to ja celowo zostawiłem szczelinę w kotarze, aby przygodni faceci mieli okazję zerknać na nią przechodząc po korytarzu :)

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
W sumie trochę nie czaje tego tematu 😅 Dla mnie słowo podglądanie i żony się nie łączy. Jak jest żona to do przymierzalni wchodzi się razem 😏 Chyba, że jest za mała, to conajmniej się wsadza głowę za kotare xD Sam z partnerką nie odpuszczam, żadnej okazji do zobaczenia jak ściąga z siebie dowolną cześć garderoby 🙄
A i polecam seks w przymierzalni ❤️ Adrenalina robi swoje 😁