• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądacze są tu tacy?

Mężczyzna

Majkello

Cichy Podglądacz
Ja jako nastolatek z buzującą burzą hormonów podgladałem jak brała prysznic ciotkę kilka razy. Obecnie zdarza mi się czasem widzieć sąsiadkę z bloku naprzeciwko. Nie jest to widok w jakości HD, ale jej cycki kilka razy widziałem. Ogólnie no takie podglądanie, podsłuchiwanie seksu jest moim lekkim zboczeniem i podnieca mnie niesamowicie.

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Mam taką sąsiadkę w sumie koleżankę bo znamy się od dawien dawna, jesteśmy na cześć, z bloku na przeciwko, nie wiem czy robi to celowo czy ma to w dupie ale rano jak wstaje to podnosi rolety i po jakimś czasie się przebiera z nocnej na dzienną odzież, często chodzi po pokoju w tym czasie z piersiami na wierzchu zanim założy stanik, .... Założę się że mojego bloku nie tylko ja ją widzę...
Dziwnie mi później jak się mijamy gdzieś na osiedlu mówimy sobie cześć a w głowie mam fakt ,że widziałem jej piersi bez stanika,

Mężczyzna

And

Podrywacz
Ja mam w domu kamery do monitoringu i często zone podglądam. Mieszkam w bloku więc podglądanie sąsiadów też nie jest trudne. Kiedyś miałem takich co po mieszkaniu nago chodzili

Mężczyzna

Majkello

Cichy Podglądacz
Ja mam w domu kamery do monitoringu i często zone podglądam. Mieszkam w bloku więc podglądanie sąsiadów też nie jest trudne. Kiedyś miałem takich co po mieszkaniu nago chodzili
Ja też miałem takie myśli żeby zamontować, ale nie wiem czy znalazł bym dobrą wymówkę dla swojej partnerki dlaczego chcę taką kamerkę. Szczerość, że chciałbym lepiej sąsiadkę widzieć mogłaby w tym przypadku nie popłacić :p Ale tak nieraz wieczorkiem uda mi się ją zobaczyć jak się rozbiera do kąpieli albo przychodzi naga po niej do pokoju.