• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądacze są tu tacy?

Mężczyzna

Majkello

Cichy Podglądacz
Ja jako nastolatek z buzującą burzą hormonów podgladałem jak brała prysznic ciotkę kilka razy. Obecnie zdarza mi się czasem widzieć sąsiadkę z bloku naprzeciwko. Nie jest to widok w jakości HD, ale jej cycki kilka razy widziałem. Ogólnie no takie podglądanie, podsłuchiwanie seksu jest moim lekkim zboczeniem i podnieca mnie niesamowicie.

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Mam taką sąsiadkę w sumie koleżankę bo znamy się od dawien dawna, jesteśmy na cześć, z bloku na przeciwko, nie wiem czy robi to celowo czy ma to w dupie ale rano jak wstaje to podnosi rolety i po jakimś czasie się przebiera z nocnej na dzienną odzież, często chodzi po pokoju w tym czasie z piersiami na wierzchu zanim założy stanik, .... Założę się że mojego bloku nie tylko ja ją widzę...
Dziwnie mi później jak się mijamy gdzieś na osiedlu mówimy sobie cześć a w głowie mam fakt ,że widziałem jej piersi bez stanika,