• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Po czym można zaszaleć?

Mężczyzna

szpady7

Cichy Podglądacz
Cześć, ja z pytaniem do tych bardziej niegrzecznych. Po jakich specyfikach Wasza partnerka staje się nie do okiełznania? Moja kobieta rzadko ma ochotę na seks, postanowiliśmy choć raz sprawdzić jak to jest pod wpływem czegoś dla niej.
Zaznaczam, że żadne wciąganie.
Chcę poznać Wasze opinie poparte doświadczeniem.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Cześć, ja z pytaniem do tych bardziej niegrzecznych. Po jakich specyfikach Wasza partnerka staje się nie do okiełznania? Moja kobieta rzadko ma ochotę na seks, postanowiliśmy choć raz sprawdzić jak to jest pod wpływem czegoś dla niej.
Zaznaczam, że żadne wciąganie.
Chcę poznać Wasze opinie poparte doświadczeniem.
Ja po kilku aperloach daje się bardziej otwarta na propozycje

Mężczyzna

Konrad_ZielonaGóra

Cichy Podglądacz
Jest taka stronka z której kupuję czekoladki. Słoweńska firma sprzedaje Misty Clay. Są różne. Bierzemy to oboje. Puszczają po tym wszystkie hamulce, jest śmiechawka i dużo fajnej energii. Włącza się wielka namiętność. Aż chciałoby się całkiem wejść w drugą osobę.

Mężczyzna

lysy100%

Nowicjusz
Blancik wiem że też działa. Ale niekoniecznie na każdego tak samo. Nie polecam wciągania ale mam przyjaciółkę właśnie co czasami sobie lubi powąchać. Byliśmy na imprezie i tam jej w rozmowie zakomunikowałem dyskretnie że kiedyś miałem mały epizod z kryształkami. Była w szoku ale jak wracaliśmy z imprezy (osobno byliśmy) to umówiliśmy się że na stacji przesiądę się do nich i jej koleżanka nas zawiezie do mnie. Było oczywiste że będzie niezłe bara bara, ale jak na starcie wyciągnęła torebeczkę to szok. Ale nie zastanawiałem się bo zawsze chciałem spróbować po tym a nigdy nie złożyło się wtedy jak trochę pobierałem. Więc jabaduu🤣 a jakie wizję się wykręcały. Jak nigdy nie byłem chętny na trójkąt MKM tak tamtej nocy wizje mi się porobiły, robi mi loda a ja pytam czy nie fajnie by było jakby w tym momencie ktoś ją na dole pieścił albo posuwał 😁 od tamtej nocy na wiele spraw zmieniłem spojrzenie i wiem że po tym to na wszystko chyba bym się zgodził, ale dziś i bez tego granica w głowie przesunięta została
MKM już mnie podnieca, nawet nie panikował bym żeby się z kolegą przypadkowo nie dotknąć końcówkami, a jakby pani chciała dwa jednocześnie do ust przystawiać to proszę bardzo 😆Tylko przez jedną noc igraszek po wciągnięciu takie zmiany 🤣. Teraz myślę jak spraktykować te przesunięcie gr

anic w mojej głowie 😎😁