• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Po co kobiecie błona dziewicza?

Status
Zamknięty.

Szarka

Erotoman
min. po to aby sprawdzić czy kobieta miała już stosunek czy nie - czasem jest to konieczne, szczególnie u nastolatek jeżeli jest podejrzenie gwałtu.
Nam w Europie łatwiej ale w krajach arabskich, błona dziewicza to warunek za mąż pójścia.

Ale pytanie jak dla mnie dziwne :/ nie rozumiem o co pytasz ? a może chodziło Ci o to czy błona spełnia jakąś funkcję ?

SETH

Podrywacz
W sumie to ciekawe pytanie..

A odpowiedź taka:

To przegroda z tkanki łącznej zamykająca wejście do pochwy, na granicy przedsionka pochwy i jej wnętrza. Natura wyposażyła w nią kobiety nie po to, by świadczyła o ich moralnym prowadzeniu się czy była wskaźnikiem przydatności do zamążpójścia. To zamysł mający chronić niedojrzałą kobietę i jej wewnętrzne narządy płciowe przed czymkolwiek mogącym uniemożliwić późniejsze urodzenie dziecka - od chorobotwórczych drobnoustrojów począwszy, na dziwnych, niebezpiecznych i chorych pomysłach kończąc.

Blancik87

Seks Praktykant
ta błona dziewicza to taka przereklamowana jest bo przeciez nic nie zmienia jak sie brykasz i jest juz przerwana a jak sie nie bzykasz i ja masz.. moze tylko ze sie bzykasz albo nie...i to jest troche dziwne porownaniae ze błona dziewicza odgradza swiat odrosłych od swiata dzieci... ale po ch** dziewczyna ona...tak dla picu tylko zeby było sie czyms zajac... :D

Blancik87

Seks Praktykant
po prostu prubuje zrozumiec po co ta błona i daje przykład z zycia wziety z bzykaniem.. ale wiesz ja sama czasem siebie nie rozumiem wiec nie martw sie ze mnie nie rozumiesz bo co mam zrobic jak jestem "wyjatkowa" :lol: <zart>

Status
Zamknięty.