Właśnie ja też jeszcze nie byłam- o tym samym pomyślałamJa jeszcze nigdy nie byłem, ale kusi mnie mega co roku. Jednak to co wyżej, zazwyczaj tam są dużo starsi ludzie i to trochę odrzuca ;P
Jakieś konkretne?ja gorąco polecam plaże nudystów, obowiązkowy punkt w każde wakacje!
Gdzie dokładnie ta plaża za rzeką gdzieśPogorzelica, plaża w kierunku wschodnim na starych terenach wojskowych, można uwolnić ciało od ubrań w całości
A jednak podglądałeś, sam nie mając odwagi się rozebrać... Wydaje mi się, że każdy na plaży nudystów ogląda innych ale robi to "uczciwie" samemu nic nie ukrywając a nie zza wydmy...Nikt nie patrzy perfidnie miedzy nogi,nawet przechodzacy obok plazowicze nie zwracaja uwagi na naturystow.
Zgadza sie,podgladalem.Aby cos mi sie spodobalo musze "poogladac" i ocenic czy widze tam siebie czy nie.Po krotkiej obserwacji stwierdzilem ze taka forma opalania mi nie podchodzi.A jednak podglądałeś, sam nie mając odwagi się rozebrać... Wydaje mi się, że każdy na plaży nudystów ogląda innych ale robi to "uczciwie" samemu nic nie ukrywając a nie zza wydmy..
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Plaża naturystów Łeba | Seks | 7 | |
J | Plaża stogi | Poza tematem | 1 | |
S | Plaża Nudystów - Pogoria 4 | Ogłoszenia | 5 | |
W | Plaża nudystów Dębki | Seks | 13 | |
Plaża nudystów -Stogi | Seks | 16 |