• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Piżama czy koszula nocna?

Kobieta

mrumru

Erotoman
Koszulka nocna. Z jakimś wesołym napisem, obrazkiem, bawełniana. Bo lubię. Bez majtek- bo nie lubię xD
W pidżamie nie umiem spać. Strasznie się wiercę przez sen i spodnie mam okręcone dookoła pasa.

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Z powodu dawnych czasów PRL-owskich koszule nocne kojarzą mi się raczej nieestetycznie i dziadersko. Wiem, że teraz są szyte naprawdę ładne, ale też żadna dziewczyna, z którą byłem, nie ubierała takowych do spania. Może w końcu kiedyś się trafi jakaś, co się fajnie ubierze do łóżka. Wiadomo, że fajnie jak się śpi bez niczego, ale nie każdemu pasuje, jak nagle partner ściągnie kołdrę bo się zawinie nią. Pozostaje opcja zapasowej kołdry ;) .
Aktualnie po wielu latach wróciłem do swojego starego zwyczaju i sam śpię znów bez niczego, tyle, żę jestem na pokoju i jak idę do łazienki to mam piżamę w zapasie przygotowaną

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Śpię nago i do łazienki też chodzę nago po wstaniu z łóżka. Spanie nago, to najzdrowszy sposób spania. Oczywiście, byłby się okryc kołderką i przytulić do swojej drugiej połówki, jeżeli takowa jest. 😉

Mężczyzna

Arcykąsek

Nowicjusz
koszula mi się kojarzy z flanelową A to chyba nie o taka chodzi
ja usypiam w slipach A żona jak by to ... taka luźna długa podkoszulka bawełniana