• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pissing - próbowaliście albo chcielibyście spróbować?

Co sądzisz na temat tzw. pissingu?

• JuĹź prĂłbowałem/am i podnieca mnie to

Votes: 197 43,8%
  • JuĹź prĂłbowałem/am, ale to nie dla mnie

Votes: 11 2,4%
  • Bardzo chciałbym/chciałabym sprĂłbować

Votes: 128 28,4%
  • Brzmi ciekawie, moĹźe kiedyś sprĂłbuję

Votes: 59 13,1%
  • Ble, nigdy w Ĺźyciu!

Votes: 55 12,2%

• Total voters
    450
Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Często jak figlujemy w łóżku (niekoniecznie seks), po prostu jakieś "zapasy" i przepychanki, to zdarza jej się rzucić, że przerwa bo zachciało jej się siku. Staram się ją utrzymywać jak najdłużej przy mnie, ona się wyrywa i sobie z chichotem żartuje, że zaraz się posika na mnie. Nie mogę się doczekać, kiedy faktycznie to zrobi. :D

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
No i to jest też moja fantazja. Nie pozwolić się jej wysikać do momentu aż nie będzie mogła wytrzymać i wtedy posadzić ją sobie na twarzy i pozwolić żeby się zlała do ust. Marzy mi się silny długi strumień złotego deszczu.

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Tylko w większości kosztują od 3 stów w górę za godzinę bo takich które robią to bo lubią ciężko znaleźć. A jak się trafi, to można w totolotka zagrać bo trafienie jest równie prawdopodobne...
Mi się udało zrobić to do tej pory z dwoma. W Planach trzecia, więc....

Masz racje, ale z tymi za kasę to też rożnie jest. Proponujesz robisz nawet ogłoszenie - dostajesz wyzwiska od pojebańców xD żyjemy w tak tolerancyjnym kraju.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Tylko w większości kosztują od 3 stów w górę za godzinę bo takich które robią to bo lubią ciężko znaleźć. A jak się trafi, to można w totolotka zagrać bo trafienie jest równie prawdopodobne...
Boziu co za straszne podjście...
Nigdy nie prowadziłem jakiś rachunków ale znalezienie dziewczyny otwartej na pissing naprawdę nie jest aż tak trudne...
Datezone, SF, nawet taki tinder, czy zwykły Instagram...
Fakt, że no trzeba się trochę wysilić ale wierzcie mi że warto 💪
Ja zawsze otwarcie piszę o swoich fetyszach, nie wstydzę się tego, pytam wprost, czasami jest, że 'fuj, nie' , czasami, że 'w sumie może być ciekawie' , a czasami trafi się perełka, że usłyszę 'tak lubię'. Nawet na żywo przypadkiem zdarzyło poznać mi się parę dziewczyn lubiących te klimaty 😎
A takie spotkania zapewniają znacznie przyjemniejsze wrażenia niż te za kasę gdzie co chwilę się patrzy na zegarek 😛

Największą tajemnicą dla facetów jest to, że Kobiety często są tak samo napalone jak my xD
To samo się tyczy fetyszy 🫠
Dlatego warto być otwartym 👌
Ale uważajcie, żeby nie wyjść na creepa, bo to cienka granica, a z tego wygrzebać się ciężko 😂

Mężczyzna

KundelBI

Seks Praktykant
Boziu co za straszne podjście...
Nigdy nie prowadziłem jakiś rachunków ale znalezienie dziewczyny otwartej na pissing naprawdę nie jest aż tak trudne...
Datezone, SF, nawet taki tinder, czy zwykły Instagram...
Fakt, że no trzeba się trochę wysilić ale wierzcie mi że warto 💪
Ja zawsze otwarcie piszę o swoich fetyszach, nie wstydzę się tego, pytam wprost, czasami jest, że 'fuj, nie' , czasami, że 'w sumie może być ciekawie' , a czasami trafi się perełka, że usłyszę 'tak lubię'. Nawet na żywo przypadkiem zdarzyło poznać mi się parę dziewczyn lubiących te klimaty 😎
A takie spotkania zapewniają znacznie przyjemniejsze wrażenia niż te za kasę gdzie co chwilę się patrzy na zegarek 😛

Największą tajemnicą dla facetów jest to, że Kobiety często są tak samo napalone jak my xD
To samo się tyczy fetyszy 🫠
Dlatego warto być otwartym 👌
Ale uważajcie, żeby nie wyjść na creepa, bo to cienka granica, a z tego wygrzebać się ciężko 😂
Dlatego napisałem "w większości". Też spotkałem Panie które nie miały nic przeciwko siusianiu na mnie. I nie robiły tego komercyjnie ;-)

Mężczyzna

Kinky_Guy

Cichy Podglądacz
Tak sobie przeczytałem ten temat, zastanowiłem się i zdumiewająco taka zabawa jakoś mnie nie odrzuca i jest mi względnie obojętna.
Co więcej nawet lekko zainteresowany jestem jakby to w praktyce wyszło:unsure:
Dochodzę więc do wniosku że o ile sam nie czuje takiej potrzeby, to gdyby partnerka chciała... chyba dałbym się jej osikać... trochę się tego nie spodziewałem po sobie:ROFLMAO:

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Tak sobie przeczytałem ten temat, zastanowiłem się i zdumiewająco taka zabawa jakoś mnie nie odrzuca i jest mi względnie obojętna.
Co więcej nawet lekko zainteresowany jestem jakby to w praktyce wyszło:unsure:
Dochodzę więc do wniosku że o ile sam nie czuje takiej potrzeby, to gdyby partnerka chciała... chyba dałbym się jej osikać... trochę się tego nie spodziewałem po sobie:ROFLMAO:
Najgorzej jak Ci się spodoba i się wkręcisz 😂

Ale co tam, w życiu fajnie wszystkiego spróbować, a nic co ludzkie nie jest mi obce 🫠
Dosłownie w tym przypadku 😅