• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pissing - próbowaliście albo chcielibyście spróbować?

Co sądzisz na temat tzw. pissingu?

• JuĹź prĂłbowałem/am i podnieca mnie to

Votes: 168 44,0%
  • JuĹź prĂłbowałem/am, ale to nie dla mnie

Votes: 9 2,4%
  • Bardzo chciałbym/chciałabym sprĂłbować

Votes: 111 29,1%
  • Brzmi ciekawie, moĹźe kiedyś sprĂłbuję

Votes: 46 12,0%
  • Ble, nigdy w Ĺźyciu!

Votes: 48 12,6%

• Total voters
    382
Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Pissing nie jest tak niehigieniczny jak się wydaje 👌 O ile ktoś ma zdrowe nerki i ogólnie jest zdrowy, to mocz, który znajduje się w pęcherzu jest w sumie sterylny. Kiedyś znalazłem wypowiedź jakiegoś lekarza, który wprost napisał, że zdrowsza jest szklanka moczu niż kieliszek wódki 🤷
Oczywiście nie jest to coś co pewnie powinno robić się codziennie. Ale od czasu do czasu przy dbaniu o zdrowie swoje i partnera z pewnością nie zaszkodzi 😉

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Ciężko do takich rzeczy przekonać partnerkę, ale jak już się przekona, to jest to wspaniałe doznanie być osikanym. Usta same się otwierają, a jak ktoś przy tym lubi być uległy, to jest to znakomity dodatek dla Pani, która wykonuje rozkazy. Czy może być coś bardziej upokarzającego dla kundla?

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Cichy Podglądacz
No własnie wielu odbiera to jak kolega wyżej, że osikanie kogoś byłoby jakieś WIELCE dominujące względem osoby osikiwanej. Ja uważam, że jeśli ktoś pozna i polubi sikanie to będzie to po prostu spełnianie się w tym, a nie dominowanie kogoś itp.
Ja praktykuję od ponad 15 lat różnego rodzaju i zaawansowania zabawy z moczem.
Sikanie na siebie, picie swojego moczu, robienie sobie lewatywy z moczu swojego bądź partnera itp.
Warto na pewno to też poznać na sobie zanim będziemy chcieli ogromnie realizować to z kimś :d i zdziwimy się, że no nie jest tak, jak było w fantazjach ;P

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
No własnie wielu odbiera to jak kolega wyżej, że osikanie kogoś byłoby jakieś WIELCE dominujące względem osoby osikiwanej. Ja uważam, że jeśli ktoś pozna i polubi sikanie to będzie to po prostu spełnianie się w tym, a nie dominowanie kogoś itp.
Ja praktykuję od ponad 15 lat różnego rodzaju i zaawansowania zabawy z moczem.
Sikanie na siebie, picie swojego moczu, robienie sobie lewatywy z moczu swojego bądź partnera itp.
Warto na pewno to też poznać na sobie zanim będziemy chcieli ogromnie realizować to z kimś :d i zdziwimy się, że no nie jest tak, jak było w fantazjach ;P
Tak to odbierałem, dopóki samo bycie osikanym przez partnerkę nie było niczym dominującym z jej strony, po prostu było kolejnym elementem "codziennych" zabaw.