Ja lubię sikac na swoje stopki lub położyć się w pustej w wanie i sikac do góry mocz w tedy leci nawet na półtora metra i cudownie opada na cialo a potem masturbacja mnie to bardzo kręci polecam sprubowac.
No tak... tu się rozchodzi o mit jakoby stosunek polegał na sikaniu właśnie. Kiedyś nie było internetów i redtube, gdzie widać czarno na białym że seks = włożyć penisa do cipki, co kończy się wytryskiem spermy a nie moczu. W tamtych "ciemnych" czasach trzeba się było domyślać jak komuś nie udało się wygrzebać czasopism taty ukrytych gdzieś głęboko na dnie szafy i jednym z owych domysłów było właśnie sikanie równoznaczne ze stosunkiem. Przynajmniej tak mi sie wydawało jak byłam szczeniarą
Przeoczyłam Wielki Mistrzu. Niemniej tak się składa, że nie sikam na obcych i żywię głęboką nadzieję, że ta "herezja" zostanie mi wybaczona. Albo i nie. W sumie wszystko mi jedno![]()
Hahaha, rozwaliłaś mnie tym tekstemDo tej pory pamiętam, jak mialam 10 lat i moja kuzynka mi powiedziala, ze w ciążę zechodzi się kiedy facet nasika tobie do buzi
Hahaha, rozwaliłaś mnie tym tekstem![]()
najpierw squrt a potem obmycie twarzy piss
Czy squirt to kupa?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Szukam Pani na PISSING Poznań:) | Fetysze i perwersje | 0 | |
A | Pissing spotkanie | Ogłoszenia | 5 | |
![]() |
przyjmę pissing do buzi jestem bi | Ogłoszenia | 3 | |
![]() |
Pissing | Seks | 3 | |
Z | Szukam Pani do rozmowy pissing | Ogłoszenia | 0 |