Ten mój lubił chłopców i dla nas ściągnął majty i zrobił instrukcję jak się wali koniuraW łazi kopalnianej to tam wszyscy chodzą nago oprócz laziennego

Ten mój lubił chłopców i dla nas ściągnął majty i zrobił instrukcję jak się wali koniuraW łazi kopalnianej to tam wszyscy chodzą nago oprócz laziennego
W saunie jest super.....Mój pierwszy raz to 26 lat z koleżanką poszłyśmy na saunę nikogo nie było więc się pomysł przyszedł szybko a jeszcze szybciej mężczyźni![]()
A wy grzecznie patrzyliście?Ten mój lubił chłopców i dla nas ściągnął majty i zrobił instrukcję jak się wali koniura
Mam duży sentyment do takiej dziecięcej ciekawości. To były fajne, beztroskie lata...Pytanie czy chodzi o taki pierwszy raz erotycznie świadomy czy też nie.
Pierwszy raz było w przedszkolu, gdy miałem chyba z 6 lat. Miałem tam koleżankę i przez pewien czas na popołudniowym spaniu specjalnie kładliśmy się koło siebie i gdy inni spali my odsłanialiśmy kołdry i sobie pokazywaliśmy co tam kto ma. I nie było to tylko oglądanie, ale też wzajemne dotykanie i powiedziałbym dość wnikliwe oglądanie, bo ona ściągała mi napletek i z zainteresowaniem oglądała, ja też gładziłem ją palcami po cipce.
No i co niby oczywiste ale i najśmieszniejsze. Nie miało to totalnie żadnego podtekstu erotycznego. To był wiek, w którym nawet nie zastanawialiśmy się dlaczego mamy co innego między nogami i do czego to może służyć. Zwykła dziecięca ciekawość otaczającego świata.
Gdy potem w wieku kilkunastu lat, gdy hormony buzowały, ale z racji wciąż młodego wieku nie było możliwości rozładowania tego napięcia z płcią przeciwną, przypominałem sobie te akcje, plułem sobie nie raz w brodę że wtedy byłem taki nieświadomy![]()
Lato,dzika plaza nad rzeka,my cztery dziewczyny i trzech chlopakow no i niestety przegrany zaklad i wszystkie musialysmy sie rozebrac.Ale z tego co pamietam to bardzej oni sie wstydziliDziewczyny a jak przemogłyście wstyd przed tym, aby pokazać się nago swojemu chłopakowi po raz pierwszy?
W sumie to może wydawać się dziwne, ale faceci też mają z tym problem. Może nie wszyscy, ale ja długi czas miałem problem z zaakceptowaniem tego, że jestem przy kobiecie bez ubrania i widzi reakcje mojego organizmu.Dziewczyny a jak przemogłyście wstyd przed tym, aby pokazać się nago swojemu chłopakowi po raz pierwszy?
Moglabys sie wiele nauczycPrawie 19.
Tak samo nie liczę rodzeństwa, bo rodziców nie widziałam nago dzięki Bogu![]()
no właśnie u mnie jak to było obojętne,Prawie 19.
Tak samo nie liczę rodzeństwa, bo rodziców nie widziałam nago dzięki Bogu![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| J | Pierwszy raz z prostytutką (27 lat) | Pierwszy raz | 61 | |
|
|
Pierwszy raz na masażu relaksacyjnym u masażystki – obawy o reakcję organizmu | Poza tematem | 35 | |
|
|
Hetero Chce wziąć pierwszy raz w życiu kutasa do ryja 🙏 | Ogłoszenia | 13 | |
| M | Wasz pierwszy raz w trójkę. | Seks | 4 | |
|
|
Pierwszy raz. | Seks | 30 |