• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy raz nago

Mężczyzna

RavenInTheSky

Cichy Podglądacz
Pytanie czy chodzi o taki pierwszy raz erotycznie świadomy czy też nie.

Pierwszy raz było w przedszkolu, gdy miałem chyba z 6 lat. Miałem tam koleżankę i przez pewien czas na popołudniowym spaniu specjalnie kładliśmy się koło siebie i gdy inni spali my odsłanialiśmy kołdry i sobie pokazywaliśmy co tam kto ma :). I nie było to tylko oglądanie, ale też wzajemne dotykanie i powiedziałbym dość wnikliwe oglądanie, bo ona ściągała mi napletek i z zainteresowaniem oglądała, ja też gładziłem ją palcami po cipce.

No i co niby oczywiste ale i najśmieszniejsze. Nie miało to totalnie żadnego podtekstu erotycznego. To był wiek, w którym nawet nie zastanawialiśmy się dlaczego mamy co innego między nogami i do czego to może służyć. Zwykła dziecięca ciekawość otaczającego świata.

Gdy potem w wieku kilkunastu lat, gdy hormony buzowały, ale z racji wciąż młodego wieku nie było możliwości rozładowania tego napięcia z płcią przeciwną, przypominałem sobie te akcje, plułem sobie nie raz w brodę że wtedy byłem taki nieświadomy :)
Mam duży sentyment do takiej dziecięcej ciekawości. To były fajne, beztroskie lata... :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Kiedyś byłem nieśmiały, więc nawet za czasów szkolnych po WF na spodenki zakładałem spodnie, dopiero w wieku 31 lat, czyli nie dawno pierwszy raz się rozebrałem u swej muzy jako prawiczek i już się nie wstydziłem ani trochę :) choć chciałem wcześniej, bo przestałem się wstydzić, ale nie miałem przed kim.

Mężczyzna

zboczuch_xxx

Cichy Podglądacz
Pierwszy raz widziałem nago dziewczynę jak miałem 16 lat, mnie nago dziewczyna widziała jak miałem 17 lat podczas pierwszego razu. Facet pierwszy raz mnie widział jak miałem 24 lata podczas trojkąta z jego dziewczyną, pamiętam jak jeszcze ją tak odwróciłem, żeby dobrze widział jak ona mi obciąga. Kilka minut później ja pierwszy raz widziałem jego jak się rozebrał i ją bzykał. Wcześniej w szatni na siłowni to nie liczę, bo nie przyglądam się nagim facetom więc widok kompletnie niezarejestrowany. Ale podczas trójkąta na kutasa też zwracam uwagę i lubię jak drugi facet obserwuje.