• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pierwszy raz nago

Kobieta

Alika09

Cichy Podglądacz
To ja miałam kumulacje. Pierwsze nago, pierwsze mokro, i pierwszy pluszak 🤪
Miałam 12 lat, i mieszkaliśmy u, nieobecnych znajomych rodziców, z powodu remontu. Wieczorami wieczorem biegałam, a potem ćwiczenia rozciągające. Okno na przeciwko było zasłonięte, ale w oświetlonym pokoju, za zasłoną, był wyraźny cień. Facet myślał, że go nie widać :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:. To było w pidżamie, ale następnego dnia mnie podkusiło i zrobiłam mu program przed ubraniem,no i poszło 🤪

Mężczyzna

niktwaznytutaj

Cichy Podglądacz
Tych do wieku 6 lat to nie liczę, bo czesto się biegało z rówieśnikami po ogródku nago. Pierwsza naga kobieta a właściwie dwie to około 12 lat, wbiegłem do takiej ala przebieralni na plaży w chorwacji, gdzie akurat przebierały się dwie panie koło trzydziestki. Nie było to celowe więc wybiegłem stamtąd zanim zdąrzyły cokolwiek zrobić, chociażby się zasłonić. Kolejne akcje była na koloni, jakiś rok później. Pierwsza to koleżanka w tym samym wieku weszła do pokoju podczas masturbacji, zakryłem się ale zapytała co ja tam robię więc się odkryłem i jej pokazałem. Kolejna to ta sama koleżanka mierzyła mi i mojemu koledze z pokoju przyrodzenia linijką, była ciekawa czy kazdy chłopak ma takiego samego, jak powiedzieliśmy że nie to chciała zmierzyć a my nie mieliśmy z tym problemu (dokładnych wyników nie pamiętam ale moj był wtedy mniejszy). No i ostatnie to ten sam kolega, rozebraliśmy się, położyliśmy obok siebie i zaczęliśmy masturbować, najpierw każdy sobie a potem sobie nawzajem.