• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy raz na plaży nudystów i poszukiwanie inspiracji

Mężczyzna

Ernikonarski

Cichy Podglądacz
Jesteśmy małżeństwem po 30stce. Ja jestem bardziej otwarty na ciekawe, erotyczne i nagie sytuacje niż moja żona. Wspominałem jej o plaży nudystów od jakiegoś czasu. Nie mówiła nie jednak nie była przesadnie podekscytowana tym pomysłem. Kilka dni temu byliśmy na Greckiej wyspie na wakacjach i spacerując plażą napotkaliśmy tabliczkę z napisem 'nudist' ze strzałką skierowaną w dalszym kierunku plaży. Dalsza część była trochę ukryta i trzeba było przejść w wodą po kolana, żeby dotrzeć do plaży nudystów.

Zapytałem czy idziemy i żona trochę się zaskoczyła ale zgodziła. Plaża ciągnęła się na około kilometr a ludzie siedzieli w dość sporej odległości co zapewniało komfort na pierwsze doświadczenie. Weszliśmy w stroju kąpielowym i po drodze minęliśmy kilka osób i par. Część z nich była nago a część nosiła stroje. Przeszliśmy dalej i usiedliśmy w bezpiecznej ale widocznej odległości od innych ludzi. Rozebraliśmy się i momentalnie poczułem przypływ ekscytacji, która zaowocowała pojawiającym się zwodem. Trochę skrępowany zaproponowałem, żebyśmy weszli do wody pozostawiając nasze rzeczy na brzegu. Pływaliśmy kilkanaście minut a Żona powiedziała, żebym zerkał na nasze plecaki. W pewnym momencie na plaże weszły trzy kobiety więc mówię do żony "idą jakieś laski" na co ona "i pewnie je obczajasz?" "No pewnie, że tak" odpowiedziałem. Popływaliśmy jeszcze chwile, wyszliśmy z wody i położyliśmy się na ręcznikach. Zauważyłem, że facet siedzący kilkadziesiąt metrów dalej patrzy na moją żonę ale o dziwo mi to nie przeszkadzało. Za chwilę te trzy kobiety, które przechodziły wcześniej wracały. Zaraz za nimi przeszła naga para. Plaża mimo, że była długa to jednocześnie dość wąska więc przechodzili dość blisko nas. Zerknąłem na swoje nagie ciało, na żone i na te laski i na tą parę. To była pierwsza sytuacja w której byliśmy nago ta blisko innych nagich osób. Było w tym coś elektryzującego.

Gdy stwierdziliśmy, że wracamy to zaproponowałem, żebyśmy nie ubierali się tutaj tylko przeszli plażą do początku części dla nudystów i tam się ubrali. Moja żona się zgodziła więc po drodze minęliśmy jeszcze kilka innych osób. Przy samym wyjściu siedziała grupka osób jednak byli w strojach kąpielowych. Kobieta, która pływała blisko brzegu ewidentnie nam się przyglądała. Stwierdziliśmy, że skoro to nie są naturyści to ubierzemy się wcześniej. Ubraliśmy stroje i wyszliśmy z plaży mijając ich po drodze.

To było niezwykłe doświadczenie, szczególnie, że nie byłem pewny czy moja żona się na to zgodzi i zdecyduje. Później widzieliśmy jeszcze inną plażę na której byli nudyści ale nie była oznaczona, oddzielona i połowa osób była w strojach więc nie zdecydowaliśmy się rozebrać.

Spodobało nam się więc chcemy to doświadczenie jeszcze kiedyś powtórzyć. Zastanawiamy się nad podobnymi miejscami lub atrakcjami w których przebywa się nago. Sauny chyba nie są tym czego szukamy gdyż ludzie siędzą zbyt blisko no i zwykle jest znaczna przewaga facetów. Lepiej byśmy się czuli w mieszanym towarzystwie.

Szukamy inspiracji do podobnych doświadczeń, przebywanie nago przy innych. Może nawet coś erotycznego? Ale nie kluby swingerskie - tego nie szukamy. Macie jakieś pomysły?