• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy lodzik

Mężczyzna

Daro Dario

Biegły Uwodziciel
Po 30 latach pamietam jakby to bylo dzis .Niedlugo potem prawiczkiem tez przestalem byc z ta kobieta. wyjasniam, bardzo wczesnie moj penis osiagnal rozmiar dojrzalego mezczyzny.,Bylo towidoczne szczegolnie w slipkach czy spodenkach czest nieoczekiwane erekcje Wtedy na letnim obozie moja warta kiladziesiat metrow od obozu kiedy wieczorem przyszla jakies tam gadanie gdy zpytala chcialbys widzialam xauwazyla ze nie wiem o co chodzi dotknela kroku rozpinala spodnie bylem na etapie co najwyzej przegladania golizny w gaztetkach,Nie myslalem nawet o seksie.Stalem jak wryty nawet kiedy opuszczalaa moje majtki nie mylilam sie stwierdzila dotykala kiedy poczulem cieplo moja zoladz byla w ustach za moment drucie moj spust nie przerwala dalej lzala dalej w krotkim czasie dokladnie jeszcze 3 razy spuscilem sie zanim zaczal opadac takiego jeszce troche zupelnie jak smoczek . Spodobalo mi sie stwierdzila i poszla a ja w szoku z gaciami na kostkach

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
O kurde. Powiedzmy, że jak miałem... 30 lat! Jakoś późno w ogóle odkryłem wspaniałe uniwersum robienia gały w ogóle... Płeć brzydka mi zrobiła pierwszy raz. jak miałem 19 lat i właściwie nie wiedziałem, skąd to niesamowite poczucie łaskoczącej przyjemności xD patrzę, a tu typ mi trzyma w buzi i drażni językiem po wędzidełku xD kobietom trudniej mi się "rozłożyć", nie zawsze wiem, czy mają w tym na serio pasję (ale jak już mają... hoho)

Mężczyzna

ByczyEjakulat

Podrywacz
Coś pojebanego podejrzewam
nie myliiłaś się, jakbym widział syna z kolegą w wieku takim co sobię gałe opierdzielają, zglupial bym totalnie, kazał bym obojgu wypierdalać albo bym ich za karę w ogrodzie nago przywiązał do pnia drzewa, a jaką oblał wodą z cukrem, akurat jak pszczoły nektar zbierają, spuchły by im kule to by im się odechciało robić lody...
z córką było by inaczej, na pewno chłopaka po wyjściu odprowadził bym chętnie i mu wytłumaczył co to go czeka teraz a do córki oddelegował żonę, ja nie miał bym śmiałości zagadać, czemu w tym wieku zamiast lizać lizaki lizała fiuta, a tak nie wypada, dopiero jak skończy wiek odpowiedni może się zagłębiać w tematy seksu haha Patrycja czemuż lizałaś członka zbysia jak w zamrażarce jest rolada lodowa i litrowe opakowanie sorbetu, i to zielona budka, a nie jakiaś fiutuba Zbycha, nie to wodny, nie to włoski, a jebie jakby nerki gotowało się dla całej szkoły

Mężczyzna

ByczyEjakulat

Podrywacz
Co do loda, szybka akcja, bardziej to było całowanie żołędzia i nieśmiałe lizanie główki, resztę ręką ja dokończyłem, pierw wjeżdżając w cipkę, wystrzeliłem szalony finish na brzuch koleżanki, ona 18 lat ja 20, spytała tylko czemu na brzuch, kolczyk w pępku będzie musiała wyciągać i czyści, a ona tak nie lubi jak brzuch się jej klei do koszulki, więc następny raz nawet nie wyszedłem, po wstałem, a ona kurwa zlałeś się we mnie, przecież ja mam chłopaka 😂

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Ogólnie 1 lodzik w wieku 18 lat z pierwszą partnerką, a taki z finałem w ustach w wieku 25 lat z drugą partnerką i tu była mała akcja...

Ja nauczony że sperma jest blee i że w buzi się nie spuszcza (tak twierdziła przez lata pierwsza partnerka) mówiłem tej nowej ,że jak będę dochodził to jej powiem i skończy ręką... Jako że nowa partnerka dużo młodsza, uległa to nic nie mówiła tylko robiła tak jak prosiłem,
I pewnego pięknego dnia poszliśmy na domówkę do znajomego i tam się podziało... (Sporo alko)
Okej na 2 dzień po imprezie spotkaliśmy jakoś w godzinach popołudniowych i ona mnie pyta czy idziemy na lodzika do lasku (taka nasza miejscówka) mówię idziemy! Już pod koniec mówię Z... Dochodzę wyciągnij bo sperma jest blee a ona do mnie ... Co ty pierdolisz wczoraj u X zrobiłam Ci takiego do końca z połykiem i sperma jest zajebista! Ja takie WTF ale okej i poszło do buzi z połykiem, od tego czasu to moja i partnerki ulubiona forma kończenia naszych zabaw

I tak już po wszystkim mówię do niej ej ty mnie wczoraj zgwałciłaś.... I razem w śmiech

Mężczyzna

tomix

Cichy Podglądacz
16 lat , dziewczyna 15 obecnie żona. Uczyła się robić loda na mnie, pierwszy był wiadomo bez szału ale emocje związane z pierwszym lodem swoje zrobiły 😁 teraz odpowiednio 31 i 30 lat lodzik pierwsza klasa 😁

Mężczyzna

IRA87

Seks Praktykant
16 lat , dziewczyna 15 obecnie żona. Uczyła się robić loda na mnie, pierwszy był wiadomo bez szału ale emocje związane z pierwszym lodem swoje zrobiły 😁 teraz odpowiednio 31 i 30 lat lodzik pierwsza klasa 😁
A jak sie nauczyła na Tobie to praktykowała na innych? 😊